Hesabım
    Jade Bartlett, Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'ın Senaryosunu Yazacak!

    Doctor Strange 2'dan yeni gelişmeler...

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde yer alacak filmlerden biri olan Doctor Strange: In The Multiverse of Madness ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Collider'ın haberine göre filmin ekibine alınan ilk isim Jade Bartlett oldu.

    Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'ın senaryosunu kaleme alması için işe alınan ilk isim oyuncu Jade Bartlett oldu. Efsanevi çizgi roman yazarı Stan Lee ve Steve Ditko'nun yaratıcısı olduğu Doctor Strange çizgi romanlarını bir kez daha beyaz perdeye aktaracak olan isim ise SinisterThe Day the Earth Stood StillThe Exorcism gibi yapımlardan tanıdığımız Scott Derrickson olacak. Ayrıca Doctor Strange 2'nun başrolü için yıldız oyuncu Benedict Cumberbatch Marvel Evreni'ne dönüş yapacak. Ona eşlik eden oyuncu, Marvel'ın Scarlet Witch'i olarak tanıdığımız Elizabeth Olsen ve Wong karakteriyle Benedict Wong olacak.

    Doctor Strange: In The Multiverse of Madness, D22 Expo'da açıklananlara göre korku türüne daha yakın olacak. Doctor Strange'in ilk filminin konusu ise şöyleydi: Başarılı cerrah Stephen Vincent Strange, geçirdiği bir trafik kazası sonucunda elindeki sinirler zarar görünce artık mesleğini yapamaz hale gelir. Tüm yaraları iyileştirebilen, Tibet'te yaşamakta olan Ancient One adlı büyücünün varlığını öğrenmesi onun için yeni bir umut olur. Tibet'e giden cerrah sandığından çok daha büyük güçlerle karşılaşacaktır. Avengers: Endgame'in ardından veda ettiğimiz birçok kahraman vardı ve yepyeni bir dünya bizleri bekliyordu. Doctor Strange: In The Multiverse In Madness ile hikaye kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor.

    Doctor Strange: In The Multiverse of Madness filminin yanı sıra Marvel'ın 4. evresinde Blade, Black WidowThor: Love and ThunderShang-Chi ve The Eternals filmi bulunuyor. Diziler arasında ise Loki, Hawkeye, The Falcon and The Winter SoldierWandaVision, She Hulk, Ms. Marvel, Moon Knight ve What/If bulunuyor.

    Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'ınn ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Mayıs 2021 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top