Hesabım
    Daniel Kaluuya, Live-Action "Barney & Friends"in Yapımcılığını Üstleniyor

    Barney & Friends programının live-action filmi çekiliyor!

    Bir zamanların en sevilen televizyon programı Barney & Friends, live-action olarak beyaz perdeye aktarılacak. Filmin yapımcılığını ise Get Out'un yıldız oyuncusu Daniel Kaluuya ve Barney oyuncaklarının haklarını üzerinde bulunduran firmanın film şirketi Mattel Films üstlenecek.

    Barbie, Hot Wheels gibi oyuncakların da haklarını bünyesinden bulunduran Mattel firmasının film şirketi Mattel Films ve Daniel Kaluuya, ortak bir proje için iş birliği yapma kararı aldı. Bu proje ise 1992'den 2009'a kadar televizyonlardaki yayın hayatına devam eden Barney & Friend programının beyaz perde uyarlaması olacak. Etrafına neşe saçan ve çocuklara her konuda destek olan hayali arkadaş mor dinozor Barney'yi başkahramanı yapacak olan film, live-action türünde olacak.

    Yıldız oyuncu Daniel Kaluuya film hakkında şu sözleri sarf etti: "Barney, çocukluğumuzun çoğunda bulunan bir figürdü. Ardından karanlığa karıştı, yanlış anlaşıldı. Bu modern zaman kahramanını keşfedeceğimiz için çok heyecanlıyız ve 'Seni seviyorum, sen de beni seviyorsun' mesajının hala geçerli olup olmadığını göreceğiz."

    Barney & Friends'in Barney'sinin mor dinozor kostümlü bir adamdan çıkıp live-action hale nasıl getirileceğini bilemiyoruz. Ancak 90'lı yıllarda çocukların sevdiği bir kahraman olan Barney'nin geri dönmesi, birçok kişiyi heyecanlandırmış gibi görünüyor. Mattel Films, Barney & Friends'in yanı sıra bir Barbie filmi çekmekle meşgul. Barbie'nin başrolünü ise Margot Robbie üstlenecek ve film feminist denilebilecek bir altyapıya sahip olacak.

    Barney & Friends'in diğer ayrıntıları henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top