Hesabım
    Vin Diesel'lı "Bloodshot"tan İlk Fragman!

    Bloodshot fragmanı sonunda geldi!

    Hollywood'un en iyi aksiyon oyuncularından biri olan Vin Diesel'ın başrolünde yer aldığı Bloodshot'tan ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Dave Wilson yönetmenliğindeki filmin fragmanında Ray Garrison'ın sıradan bir adamdan, bir ölüm makinesine dönüşümünü izliyoruz.

    Fast and Furious serisi, Guardians of The Galaxy serisi, xXx, Riddick serisi gibi yapımların yıldızı olan Vin Diesel'ın başrolünde yer aldığı Bloodshot filminde Denizci olan Ray Garrison isimli bir adam ve karısı öldürülür. Bunun ardından bir grup varlıklarını gizleyen bilim adamı Ray Garrison'ı nanoteknoloji yardımıyla hayata geri döndürür. Ray bundan sonra kendi gibi olan süper askerlerle çalışacaktır. Bu sırada ise geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyordur. Ama hafızası geri gelmeye ve karısı ile kendisini kimin öldürdüğünü hatırlamaya başladığında her şeyi yok etmek için mücadele vermeye başlayacaktır. Garrison, yavaş yavaş bu cinayetin ardındaki komployu ortaya çıkaracaktır. Filmin oyuncu kadrosunda Vin Diesel'ın yanı sıra Baby Driver, Hobbs & Shaw, Alita: Battle Angel gibi yapımlardan tanıdığımız Eiza Gonzalez; Memento, L.A. Confidential, Rover gibi yapımların başarılı oyuncusu Guy Pearce; Dead Man's Shoes, Fantastic Four, RocknRolla gibi yapımlardan tanıdığımız Toby KebbellJóhannes Haukur Jóhannesson, Outlander, Island At War, Young Alexander The Great gibi yapımlarda karşımıza çıkan Sam Heughan gibi isimler bulunuyor.

    Bloodshot'ın yönetmenliğini Love, Dead & Robots'ın bir bölümünü yöneten Dave Wilson üstleniyor. Bloodshot çizgi romanları Valiant Comics altında Don Perlin, Bob Layton ve Kevin VanHook tarafından yaratılmıştı. İlk çizgi roman 1992 yılında Eternal Warrior adı altında okuyucularıyla buluştu. Valiant Comics'in başka bir çizgi romanının da beyaz perdeye aktarılacağı konusu gündemde bulunuyor. Bu yapım ise Harbinger olacak. Başlangıçta proje Sony bünyesinde geliştirilirken, Paramount Pictures'a geçiş yaptığı duyurulmuştu.

    Bloodshot, ülkemizdeki izleyicileriyle tüm dünyayla aynı anda 21 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top