Hesabım
    "Venom 2"nun Kötü Karakteri Shriek'e Naomie Harris Hayat Verecek

    Naomie Harris, Venom 2 kadrosuna katıldı.

    Tom Hardy'nin bir kez daha başrolüne geçeceği devam filmi Venom 2'nun oyuncu kadrosuna bir isim eklendi. Bu oyuncu ise James Bond serisinden tanıdığımız Naomie Harris oldu. Harris, filmde Venom'un savaş vereceği Shriek karakterine hayat verecek.

    28 Days Later, Moonlight, Skyfall, Collateral BeautyRampage: Büyük Yıkım gibi yapımların yıldız oyuncusu Naomie Harris, Venom 2'nun oyuncu kadrosuna eklendi. Başarılı oyuncu Harris, Venom'un karşısına kötü bir karakteri canlandırarak çıkacak. Shriek karakteri çizgi romanlarda Frances Barrison olarak da biliniyor. Barrison, bir mutanta dönüşmeden önce uyuşturucu madde satıcısı olarak yeraltı dünyasında yer alıyordu. Shriek, ses patlamaları ile düşmanını etkisiz hale getirebilme ve uçabilme gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda Carnage'ın hem suç dünyasındaki ortağı hem de sevgilisi olan Shriek, Venom'un başına fazlasıyla dert açacak gibi görünüyor.

    Venom 2'da Carnage karakterine ise ilk filmde olduğu gibi Woody Harrelson hayat verecek. Yıldız oyuncu Tom Hardy'nin yanı sıra Michelle Williams da Anne Weying olarak bir kez daha karşımıza çıkacak. Filmin yönetmenliğini üstlenen isim ise Orman Çocuğu ve Breathe filmlerinin yönetmenliğini üstlenmesiyle beğenileri toplayan ve Lord of The RingsAvengers serisi, Maymunlar Cehennemi serisi, Star Wars'un son üçlemesinde bulunan The Force Awakens ve The Last Jedi filmlerinde rol alan Andy Serkis olacak. 

    Venom: Zehirli Öfke filmi, dünya çapında 855 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. İkinci filmin konusu bilinmiyor, ancak ilkinin konusu şöyleydi: Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır...

    Venom 2'nun 2 Ekim 2020 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top