Hesabım
    "Star Wars: The Rise of Skywalker"dan Son Fragman Geldi!

    Star Wars üçlemesini sonlandıran filmden fragman!

    Daisy Ridley, John BoyegaOscar Isaac ve Adam Driver'ı son kez aynı filmde göreceğimiz Star Wars: The Rise of Skywalker'dan son fragman paylaşıldı. Uzun süredir büyük bir heyecanla geri sayımı yapılan fragmanda, efsanevi bir finale kavuşacağımızın sinyalleri veriliyor.

    1970'li yıllarda başlayan Star Wars serisinin üçüncü üçlemesinin sonuna The Rise of Skywalker ile gelinecek. İlk üçlemede Mark HamillHarrison Ford ve Carrie Fisher'ın başkahramanları olduğu ve Darth Vader'a karşı büyük bir mücadele verildiği bir hikayeye konuk olmuştuk. 90'lı yıllarda başlayan ikinci üçlemede ise Darth Vader, yani Anakin Skywalker'ın gençliğine gitmiş ve onun karanlık tarafa geçiş sürecine tanıklık etmiştik. The Force Awakens ile başlayan son üçlemede ise, henüz tüm sırları çözüme kavuşmayan ve Rey, Finn ve Poe'nun hikayesini izlemeye devam ediyoruz. Yönetmen J.J. Abrams, bizlere The Rise of Skywalker ile birlikte Kylo Ren ve Rey'in geçmişinden gelen sırları çözme vaadi veriyor. Ancak bunun doğruluğunu izleyip görebileceğiz!

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın konusu ise şöyle: Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın ardından Star Wars evreni genişlemeye devam edecek. The Mandalorian ile birlikte İlk Düzen'in köklerine inilecek ve Galaktik Düzen'in yıkılma süreci anlatılacak. Bunun yanı sıra bir de Rogue One: A Star Wars Story'den tanıdığımız Cassian Andor karakteri ile ilgili bir dizi çekilecek. İki dizi de Disney+ online streaming platformu üzerinden yayınlanacak.

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Aralık 2019'da sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top