Hesabım
    Romantik Komedi "Let It Snow"dan Fragman Geldi!

    Let It Snow fragmanında aşkı yeniden keşfediyoruz.

    Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan "Let It Snow"dan fragman paylaşıldı. Romantik komedi türündeki film, kış soğuğunda içleri ısıtmayı hedefliyor gibi görünüyor. Luke Snellin'in yönetmen koltuğuna oturduğu Let It Snow, aşkı ve arkadaşlığı yeniden keşfetmeyi vaat ediyor.

    Romantik komedi türündeki Let It Snow'un konusu ise şöyle: Küçük bir kasaba olan Gracetown yüz yılda bir kez meydana gelen büyük bir kar fırtınası ile karşı karşıyadır. Tam da Noel arifesine denk gelen bu fırtına, insanların evlerine hapsolmasına neden olur. Birkaç lise öğrencisi ise bu durumu güzel bir fırsata çevirmeyi planlar. Bir araya toplanan gençler, dışarısı ne kadar soğuk olsa da kendilerine sıcacık bir ortam oluşturur. Bu durum onların ilişkilerini testten geçirip yeniden şekillendirmelerine neden olur.

    Let It Snow'un yönetmen koltuğuna Wanderlust, Temple, Mixtape gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Luke Snellin oturuyor. Film, Fault in Our StarsPaper Towns gibi kitapları da daha önce uyarlanmış olan dünyaca ünlü yazar John Green'in yanı sıra Maureen JohnsonLauren Myracle gibi isimlerin kısa hikayelerinden senaryolaştırılarak ekrana aktarıldı. Senaryosunu uyarlayan isim ise Kayıp Balık Nemo'nun devamı sayılabilecek nitelikteki Kayıp Balık Dori animasyonundan hatırladığımız Victoria Strouse oldu.

    Let It Snow'un oyuncu kadrosunda Dora and The Lost City of Gold'un yıldızı Isabela Moner; Chilling Adventures of Sabrina'nın yıldızı Kiernan Shipka; Dope, The Get Down, Spiderman: Into The Spiderverse gibi yapımlardan tanıdığımız Shameik Moore; Santa Clarita Diet'ta yıldızı parlayan Liv Hewson; Lady Bird'den hatırladığımız Odeya Rush; yeni nesil Spider-Man filmlerinden tanıdığımız Jacob Batalon; Miles Robbins, Mitchell Hope, Anna Akana ve Joan Cusack gibi isimler bulunuyor. Yeni nesil yıldız isimlerle göz dolduran Let It Snow, Kasım ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak.

    Let It Snow, Netflix'te, 8 Kasım tarihinden itibaren izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top