Hesabım
    "Once Upon A Time In Hollywood" Ek Sahnelerle Yeniden Vizyona Giriyor

    Once Upon A Time In Hollywood yeniden kurgulanıp vizyona girecek.

    Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun son filmi Once Upon A Time In Hollywood'un Amerika ve Kanada sinemalarında yeniden gösterime sunulacağı resmi olarak duyuruldu. Margot RobbieBrad Pitt ve Leonardo DiCaprio'nun başrolünü üstlendiği film yeniden gösterime girerken, filme yeni sahneler eklenip bir kez daha kurgulanacak.

    Dünya prömiyerini Cannes'da yapan ve geçtiğimiz Ağustos ayında ülkemizde vizyona giren Bir Zamanlar Hollywood'da ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz günlerde Çin Cumhuriyeti, filmin bazı sahnelerinin kesilerek sinemalarda gösterime sunulacağını söylemişti. Tarantino ise bunu reddettiğini açıklamıştı. Şimdi ise Tarantino'nun Amerika ve Kanada'daki sınırlı sinemada filmini yeniden vizyona sokacağı duyuruldu. Ancak yeni versiyonda Once Upon A Time In Hollywood'a 10 dakikalık ek sahne eklenecek. Toplamda 4 yeni sahneyi içeren bu versiyon ile film 171 dakikaya çıkmış olacak.

    Sony Pictures'dan, Once Upon A Time In Hollywood'un yeniden vizyona girecek olması konusunda şu açıklama geldi: "İzleyiciler bu film için inanılmaz bir destek verdi. Şimdi ise onlara filmi görmeleri gerektiği gibi görmeleri için bir fırsat veriyoruz. Büyük ekranda, daha fazla görmeleri gereken  ve Tarantino'nun 60'lar tonlarında eklediği sahnelerle."

    Filmin konusu ise şöyleydi: Bir Zamanlar... Hollywood'da, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Ancak ikilinin yaşlarının ilerlemesiyle birlikte Hollywood'taki şansları da azalmaktadır. Hollywood'un yeni gözdelerinden olan Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir...

    Tüm bunların yanı sıra Once Upon A Time In Hollywood'un bir diziye dönüşüp dönüşemeyeceği de konuşuluyor. Tarantino, daha önce Netflix için The Hateful Eight filmini mini dizi olarak kurgulamıştı. Ancak bu konuda henüz bir gelişme bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top