Hesabım
    Wonder Woman 1984'da Pedro Pascal'ın Kötü Adam Olacağı Kesinleşti

    Pedro Pascal'ın Maxwell Lord'u canlandırdığı kesinlik kazandı.

    Gal Gadot'nun bir kez daha Wonder Woman olarak karşımıza çıkacağı Wonder Woman 1984 ile ilgili yeni bir duyuru yapıldı. Filmin yönetmen koltuğuna oturan Patty Jenkins'in yaptığı açıklamaya göre, Pedro Pascal kesinlikle filmin kötü adamı Maxwell Lord olarak rol alacak.

    DC Sinematik Evreni'nin yeni filmi Wonder Woman 1984 ile ilgili bir ayrıntı paylaşıldı. O evrene ait olsa da, evrenin devamlılığına çok fazla katkısı olmayacağı bilinen Wonder Woman 1984'ün kötü adamının Pedro Pascal olacağı kesinlik kazandı. Game of Thrones, Narcos, Kingsman: The Golden Circle, Triple Frontier gibi yapımlarda başarısını kanıtlayan ve son olarak bir Star Wars dizisi The Mandalorian'ın yıldızı olan Pedro Pascal, Wonder Woman 1984'da Maxwell Lord'u canlandırıyor. Her ne kadar filmden Pedro Pascal'ın rolüne ait bir görüntü paylaşılsa da hangi karakter olarak karşımıza çıkacağı belirsizliğini koruyordu.

    Maxwell Lord karakteri, DC çizgi romanlarında insanların zihinlerini kontrol edebilen bir metahuman olarak biliniyor. Bir iş adamı ve girişimdi olan Maxwell Lord, bir metahuman olduğunu Dominators ve Khunds liderliğindeki bir uzaylı topluluğunun dünyadaki metahumanları yok etmek üzere gelmeleri sırasında fark eder. Gücü, zihinleri kontrol edebilmektir. Başlarda Justice League ile birlikte çalışıyorken, sonraları onlara ihanet eder ve tüm metahumanları devre dışı bırakmak için bir girişimde bulunur. Black King ve Lord Havok, çizgi romanlarda bilinen diğer isimleri arasındadır. Maxwell Lord, Supergirl dizisinde Peter Facinelli tarafından canlandırılmıştı.

    Wonder Woman 1984'un bir diğer kötü karakteri Kristen Wiig'in hayat vereceği Cheetah olacak. Wonder Woman çizgi romanlarının 1943'te yayınlanan 6. sayısından beri farklı kimlikler ve farklı güçlerle tekrar tekrar ortaya çıkan Cheetah, çizgi roman boyunca kimi zaman süper güçlere sahip, kimi zaman sadece zeki bir düşman olarak Wonder Woman'la çarpışan, çita kostümlü bir karakter olarak işlenmişti.

    Patty Jenkins'in yönetmen koltuğuna oturduğu Gal Gadot başrollü Wonder Woman 1984, 5 Haziran 2020'de sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top