Hesabım
    "The King" Fragmanında Kral Henry, Tacının Ağırlığıyla Mücadele Ediyor!

    Timothee Chalamet'li "The King"den yeni bir fragman geldi!

    Netflix'in yeni orijinal filmi The King'den yeni bir fragman paylaşıldı. Timothee Chalamet'nin başrolünde yer aldığı ve Venedik ile Londra Film Festivali'nden olumlu eleştiriler alan The King'in fragmanında, bir prensin krala dönüşümüne tanıklık ediyoruz. Hal'ın Kral Henry'ye dönüşümü sırasında da sorumluluk ile gücün getirdiği tüm ağırlık ve karanlığın üzerine çöküşünü izliyoruz.

    Call Me By Your NameBeautiful Boy gibi yapımların yıldız oyuncusu Timothee Chalamet'nin başrolünde yer aldığı ve Shakespeare'in oyunundan uyarlanan The King filminde Hal, dikbaşlı bir prenstir. Aynı zamanda İngiltere tahtının da varisidir. Ancak tahta ve ailesine sırtını dönmüş, sıradan halkın arasında yaşamını sürdürüyordur. Tiran bir kral olan babası öldüğünde ise Kral Henry V olarak tahta geçmek zorunda kalır. Şimdi, kaçtığı o hayatı sahiplenmek zorunda kalacaktır. Genç kralın sarayda olup bitenleri yeniden düzenlemesi, babasının ardında bıraktığı savaş ve kaosun altından kalkması gerekecektir. Ayrıca geçmişinde ona akıl hocalığı yapan ve şimdilerde alkolik bir şövalye olan John Falstaff ile geçmişi yeniden oraya dökülecektir.

    Rover, Animal Kingdom, War Machine, Catch-22 gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim David Michôd'un yönetmen koltuğuna oturduğu The King'in oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio'nun gençlik dönemlerine benzetilmesiyle dikkatleri çeken Chalamet'nin yanı sıra  The Batman filminin yıldızı olması beklenen başarılı oyuncu Robert Pattinson; Rogue One, Animal Kingdom, Ready Player One gibi yapımlardan tanıdığımız Ben Mendelsohn; senarist ve oyuncu Joel EdgertonLily Rose DeppSean HarrisDean Charles ChapmanThomasin McKenzie gibi isimler yer alıyor.

    Netflix, The King'in 1 Kasım tarihinden itibaren izleyicileriyle buluşacağını müjdeledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top