Hesabım
    "The Aeronauts" Fragmanında Dünyayı Değiştirmek İçin Mücedele Veriliyor!

    The Aeronauts'tan yeni fragman geldi!

    Eddie Redmayne ve Felicity Jones'u bir kez daha bir araya getiren The Aeronauts'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Bir Amazon filmi olan The Aeronauts'un fragmanında 1800'lü yıllarda yerçekimine karşı gelmek için mücadele veriyoruz!

    Merakla beklenen ve ülkemizde vizyona girmeye hazırlanan The Aeronauts, pilot Amelia Wren ve bilim insanı James Glaisher’ın sıcak hava balonu ile keşif yapmaya çalıştıkları sırada hayatta kalmak için verdikleri mücadeleyi konu ediniyor. Pilot Amelia Wren ve bilim insanı James Glaisher 1862 yılında daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği bir şeyi denemeye karar verir. Göklerin sırlarını keşfetmek isteyen ikili sıcak hava balonu ile daha önce hiç çıkılmamış bir yüksekliğe çıkmaya çalışır. Gökyüzünde nefes kesici keşifler yapan Wren ve Glaisher atmosferin en yüksek noktalarına ulaştıklarında hayatta kalmak için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalır.

    Biyografi türündeki The Aeronauts'un yönetmenliğini War & Peace, Wild Rose, Peaky Blinders, Misfits gibi yapımlardan tanıdığımız Tom Harper üstleniyor. Senaryoda ise Harper'a eşlik eden isimler arasında Wonder, The Fades, His Dark Materials, The Light, This Is England gibi projelerde yer alan Jack Thorne bulunuyor. The Aeronauts'un oyuncu kadrosunda ise son zamanlarda adından Fantastic Beasts serisiyle bahsettiren Eddie Redmayne ve Rogue One: A Star Wars Story ile Star Wars evreninde kendine yer edinen başarılı oyuncu Felicity Jones'un yanı sıra; Danny Boyle'un Yesterday filmiyle beğeni toplayan Himesh Patel; Hot Fuzz, The Mother, Kaleidoscope gibi yapımlardan tanıdığımız Anne Reid, Phoebe Fox, Tom Courtenay, Rebecca Front, Vincent Perez gibi birçok isim bulunuyor. The Aeronauts, Toronto Film Festivali, Telluride, Londra, Chicago Film Festivali gibi önemli festivallerdeki izleyicilerinin karşısına geçtiğimiz aylarda çıkmıştı.

    Yurt dışında Amazon Prime aracılığıyla online olarak izleyicileriyle buluşacak olan The Aeronauts, ülkemizde 6 Aralık'ta sinemalarda dönmeye başlayacak. Amazon Prime'da ise 20 Aralık'tan itibaren izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top