Hesabım
    Murat Cemcir ve Ahmet Kural'dan "Baba Parası" Geliyor!

    Yılın iddialı komedi filmi Baba Parası, yakında izleyicileriyle buluşacak.

    Türkiye Sineması'nda komedi türünde önemli bir yer edinen başarılı oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den yeni bir sinema filmi geliyor. Baba Parası adındaki film, 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşacak. İkili, bir kez daha Selçuk Aydemir ile iş birliği yapmış olacak.

    Komedi türündeki Baba Parası'nın tanıtımları için bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Murat Cemcir, yeni filmleri için şu sözleri sarf etti: "İlk defa aksiyon-komedi yapıyoruz. Çekimlerde çok koşturduk çok yorulduk...Kahkahanın rekabeti olmaz. Biz istiyoruz ki daha çok komedi filmi çekilsin, umarım hepsi başarılı olur." Oyuncu böylece filmin aksiyon türünde olduğunu belirtmiş oldu. Ayrıca Ahmet Kural'ın da sarf ettiği şu sözlerle, aksiyon sahneleriyle ilgili ipuçları verildi: "Dublörümüz vardı ama ben yapabilir miyim diye baktım ve birkaç sahneyi yaptım. Çok şükür kazasız atlattık." 

    Çekimleri sona eren Baba Parası'nın oyuncu kadrosunda son olarak Nuri Bilge Ceylan imzalı Ahlat Ağacı ile kendini dram türünde de kanıtlayan Murat Cemcir ve komedi filmlerinin yeni diyebileceğimiz yıldızı Ahmet Kural'ın yanı sıra Hareket Sekiz, Düğün Dernek, Aile Arasında gibi yapımların usta oyuncusu Devrim Yakut; Seksenler, Mandıra Filozofu, Gelecekten Bir Gün, Geniş Aile gibi yapımların usta tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin; Güneşi Beklerken, Mayıs Kraliçesi, İki Yalancı gibi yapımlardan tanıdığımız Yağmur Tanrısevsin; Arif V 216, Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok, İkimizin Yerine, Ölümlü Dünya gibi yapımların parlayan yıldızı Özgür Emre Yıldırım; komedi filmlerinin aranan yüzü Ayhan Taş ve Deniz Barut yer alıyor.

    "Para size arkadaş satın alamaz ama daha kaliteli düşmanlar getirebilir." cümlesiyle açıklanan Baba Parası'nın izleyicileriyle 1 Ocak 2020'de sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top