Hesabım
    "Tek Mekanlık Filmler" Raflardaki Yerini Aldı

    Fatih Yürür imzalı "Tek Mekanlık Filmler" raflarda!

    Kıyametin Sineması: Post Apokaliptik Filmler kitabıyla tanınan Fatih Yürür'ün imzasını taşıyan "Tek Mekanlık Filmler" sinema kitabı, raflardaki yerini almış bulunuyor. Beyazperde.com ekibi yazarı Fatih Yürür'ün Tek Mekanlık Filmler kitabı, Tüyap ile eşzamanlı olarak yayınlandı.

    Kıyametin Sineması: Post Apokaliptik Filmler kitabıyla kitabıyla, yakın tarihteki siyasi ve sosyo kültürel dinamiklerle, kıyamet sonrası sinemasının ilişkisini irdeleyen ekibimiz yazarı Fatih Yürür'ün yeni kitabı Tek Mekanlık Kitaplar, sinemaseverler tarafından okunmayı bekliyor! Yürür, yeni çalışmasıyla birlikte oldukça geniş kapsamlı bir tek mekanlık filmler antolojisi sunuyor. Kitabın, sinemadaki bu alanın en geniş içerikli çalışması olması hedefleniyor. Genç yönetmenleri tek mekanlık filmle çekmeye yöneltensüreçleri, ilk aşamada kendi deneyimleriyle, sonrasında da global arenadaki sebepler ve sonuçlarla kıyaslayarak, türün hem gişedeki ve hem gişe dışındaki varlığını sürdürme biçimine eğiliyor.

    Belgesel ve kurmaca türündeki kısa filmleriyle tanınan sinemacı Fatih Yürür aynı zamanda Milyon Dolarlık Afiş isimli belgesel çalışmalarını bitirmiş bulunuyor. Yakında izleyicileriyle buluşacak olan Milyon Dolarlık Afiş'in yanı sıra "Kötü Karakterin Yükselişi" çalışmaları da devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top