Hesabım
    Michael Keaton ve William Hurt, "The Trial of The Chicago 7" Kadrosunda

    The Trial of The Chicago 7'ın kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

    Aaron Sorkin'in yönetmen koltuğuna oturacağı "The Trial of The Chicago 7"ın oyuncu kadrosuna iki yeni usta isim eklendi. Uzun süredir geliştirilme aşamasında olan ve birçok kez ertelenen projenin kadrosuna Michael Keaton ve William Hurt katıldı.

    1968 yılında gerçekleştirilen Demokratik Ulusal Konferans'ı konu edinecek olan The Trial of The Chicago 7'ın oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi. Bu isimler ise Tim Burton'ın Batman'ine hayat veren ve Birdman, Beetlejuice, Spotlight, Dumbo gibi yapımların yıldızı olan Michael Keaton ile A History of Violence, Lost In Space, Broadcast News gibi yapımlardan tanıdığımız usta oyuncu William Hurt oldu. Filmin oyuncu kadrosuna daha önceden eklenen isimler arasında “Borat”ın Altın Küre ödüllü yıldızı olan ve son olarak The Spy dizisinde izlediğimiz Sacha Baron Cohen; “Her Şeyin Teorisi” ile Oscar kazanan Eddie Redmayne; “Vahşiler” ve “White Boy Rick” filmlerinde boy gösteren Jonathan Majors; Matrix 4'da karşımıza çıkacak olan Yahya Abdul Mateen II; Joseph Gordon Levitt, Jeremy Strong gibi oyuncular bulunuyor.

    The Trial of The Chicago 7, 1968'de gerçekleştirilen Demokratik Ulusal Konferans'ta Vietnam Savaşı ve karşı kültür protestoları düzenleyen ve federal hükümet tarafından komplo ve ayaklanmaya teşvik ile suçlanan yedi sanığın 1969 yılında görülen meşhur duruşmasına odaklanıyor. Bu ayaklanmaya katılan yüzlerce kişi bulunuyor ve o dönemde Herbert Humphrey'in Amerika Başkanlığı için adaylığını koyduğu biliniyor. Protestolar sonucunda birçok kişi polis ve hükümet tarafından zarar gördü. Bu protestolar Amerika'nın politik durumunda değişikliğe neden olmuştu. Ayrıca bu dönem Martin Luther King'in de ırkçılığa karşı ayakta durduğu ve bu nedenle katledildiği zamana denk geliyor.

    The Trial of Chicago 7'ın 25 Eylül 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top