Hesabım
    İbrahim Büyükak İmzalı "Bayi Toplantısı" Ekibi Biraraya Geldi!

    Bayi Toplantısı ekibi, basın ile buluştu ve sorulara cevap verdi.

    Başarılı komedyen İbrahim Büyükak'ın senaryosunu yazdığı, Bedran Güzel'in yönetmen koltuğuna oturduğu komedi türündeki "Bayi Toplantısı" ekibi, Balat'ta biraraya geldi. Basının sorularını yanıtlayan ekip arasında Büyükak'ın yanı sıra Onur BulduDoğu Demirkol ve Safa Sarı bulunuyordu.

    Komedi türündeki Bayi Toplantısı filmlerinin çekimleri devam ederken, filmin oyuncu ekibi basın ile buluştu. Hakkında çok fazla bilgi paylaşılmayarak sürprizlere kapı açan Bayi Toplantısı filminden daha önce de Küçük Esnaf, Neşeli Hayat, Yol Arkadaşım gibi filmlerinde senaryosunda imzası bulunan İbrahim Büyükak, Nuri Bilge Ceylan'ın Ahlat Ağacı filminde başrolü üstlenen ve aynı zamanda komedyen olan Doğu Demirkol, kendini hem Saf, Martı gibi dram filmleriyle hem de Cici Babam gibi komedi filmlerinde kanıtlayan Onur Buldu ve beyaz perdede Organize İşler Sazan Sarmalı sayesinde tanıştığımız, Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncularından Safa Sarı basın toplantısında soruları yanıtladı.

    Dört başarılı oyuncu biraraya gelerek kurdukları birlikten söz etti. Ayrıca İbrahim Büyükak, karakterler hakkında şu sözleri sarf etti: “Üç karakter bir suç komedisinin içindeler ama aslında hikâyenin kötü karakterleri de dâhil hepsinin ailevi meseleleri var. İşi biraz aile parantezine almaya çalıştık. Hikâyeyi̇ ilk kurduğumda Doğu ile buluştum. Bu karakteri Doğu’nun güzel canlandırabileceğine inanıyordum. Sonra Onur da kadroya dâhil oldu. Çok iyi bir uyum yakaladık.” Sadık rolüne hayat veren ve bunun için büyük bir değişime giren Onur Buldu ise ona şu sözlerle katıldı: "Senaryodaki her küçük hikaye ve her karakterin macerası bir yere bağlanıyor. Hikâye o kadar güzeldi̇ ki̇ hemen tamam dedim"

    İbrahim Büyükak, komedi türünde bir tarz oluşturmak konusunda kendini şu şekilde ifade etti: "Tabi̇i ki̇ yaptığımız şeyin farklı olmasını istiyoruz. İskeleti̇ doğru kurmaya çalıştık. İyi̇ bir iş yaptığımızı düşünüyoruz, bütün ülkeye dair bir hikâye olacak. Çıkış noktanızı gerçek hayata koyduğunuzda komedi̇ işlemeye başlıyor. Yoksa birçok filmdeki̇ gibi̇ bağırış çağırıştan ibaret oluyor" Ayrıca komedi türünün dışında bir film çekip çekmeyeceği konusunda da "Hepimizin çıkış noktası komedi̇. Uzun yıllar komedi̇ yapmak isterim fakat bu biraz da hikâye ile alakalı. İyi iş yapma duygusu bizi̇ i̇leride farklı türde filmler yapmaya götürebilir ama şu an farklı şeyler yapmalıyım kafasında değilim" diyerek başka bir türe yönelmeyeceğini belirtti.

    Yeni sezonun en iddialı komedi yapımlarından Bayi Toplantısı filminin ekibinde, Büyükak, Buldu, Demirkol ve Sarı'nın yanı sıra Büşra PekinDeniz HamzaoğluÇağla Demir, Müfit KayacanHakan Salınmış gibi isimler yer alıyor. Filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top