Hesabım
    Ant-Man 3'nin Yönetmeni Peyton Reed Olacak!

    Ant-Man 3 kesin olarak hayata geçiriliyor.

    Yıldız oyuncu Paul Rudd'un başrolünde yer aldığı Ant-Man serisine devam filminin geleceği biliniyordu. Ancak Ant-Man 3'nin ayrıntıları açıklanmamıştı. Şimdi ise filmin yönetmen koltuğuna kimin oturacağı belli oldu. Bu isim ise Peyton Reed oldu.

    Ant-Man ile Ant-Man and The Wasp filmlerinin de yönetmen koltuğuna oturan Peyton Reed, serinin üçüncü filmi için Disney ile anlaşmaya imza attı. Ant-Man 3'nin diğer detayları henüz açıklanmadı. Ancak filmin prodüksiyonuna 2021 yılı içerisinde başlanacak ve tahmin edilenlere göre de 2022 yılında izleyicileriyle buluşacak.

    Ant-Man'in ikinci filminin konusu şöyleydi: Ant-Man ve Wasp, hem iyi bir baba hem de süper kahraman olan Scott Lang’ın geçmişindeki sırları çözmek için Wasp ile işbirliği yaparak verdiği mücadeleyi konu ediyor. Scott Lang, Yenilmezler'in savaşında yer almanın sonuçları ile hem bir süper kahraman, hem de bir baba olarak boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalarken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır.

    Ant-Man, son olarak Avengers: Endgame'de görülmüştü. Kahramanlarımızın alternatif evrendeki geçmişe gitmelerini de yine Ant-Man sağlamıştı. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine geçiş de Endgame ile sağlandı. Yeni evrede Thor: Love and ThunderDoctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack WidowBlack Panther 2, Blade, The EternalsFantastic 4Shang-ChiLoki, Hawkeye, WandaVisionThe Falcon and The Winter SoldierMs. MarvelShe Hulk ve Moon Knight yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top