Hesabım
    Rian Johnson'ın Star Wars Filmleri Yapma İhtimali Hala Var!

    Rian Johnson ile Disney, Star Wars hakkında konuşmaya devam ediyor!

    Star Wars evreni Disney bünyesinde genişlemeye devam ediyor. Ama filmler ve diziler hayata geçirilene kadar birçok değişikliğe gidiliyor. Geçtiğimiz hafta David Benioff ve D.B. Weiss'ın Disney ile anlaşmasını sonlandırması bu değişikliklerden biriydi. Ancak Rian Johnson'ın bir üçlemeye imza atacak olma ihtimali geçerliliğini sürdürüyor.

    Star Wars: The Last Jedi'a imza atarak Star Wars hayranlarını ikiye ayıran Rian Johnson ile Disney yoluna devam edebilir gibi görünüyor. Johnson, Deadline'a bu konu hakkında konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Lucasfilm ile hala görüşüyoruz ve bekleyip göreceğiz. Şimdilik bir güncelleme yok, ama evet devam ediyor." Johnson diğer yandan Knives Out isimli yıldız kadrolu bir film çekti ve film Kasım ayı içerisinde vizyona girecek. Eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen film, Agatha Christie'nin Hercule Poirot isimli karakterinden ilhamla hayata geçirildi.

    Diğer yandan Game of Thrones'un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss Star Wars evrenine eklenecek olan bir üçleme çekeceklerdi. Ancak ikili, Netflix ile yaptığı anlaşmaya ağırlık verebilmek için anlaşmadan ayrıldı. J.J. Abrams ise 2015 yılında The Force Awakens filmiyle başlayan Star Wars üçlemesinin son filmi The Rise of Skywalker'ın vizyona girmesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Rian Johnson'ın yaptıklarını da telafi etmeyi hedefleyen film, İlk Düzen, Rey'in geçmişi, Snoke'un kim olduğu gibi konulara değinecek ve soru işaretlerini giderecek gibi görünüyor. Ayrıca film, birkaç dakika fark ile serinin en uzun filmi olacak.

    Star Wars evreninin The Rise of Skywalker, 20 Aralık sinemalarda olacak. Ayrıca Disney+'ta yayınlanacak olan The Mandalorian, platformun açılmasıyla birlikte 12 Kasım'da izleyicileriyle buluşacak. Obi Wan Kenobi ve Cassian Andor dizileri yolda gibi görünüyor. Disney'in yaptığı açıklamaya göre David Benioff ve D.B. Weiss'ın ayrıldığı projeler hala hayata geçirilme aşamasında bulunuyor ve iptal edilme olasılıkları bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top