Hesabım
    James Bond Filmi "No Time To Die"dan Yeni Kare!

    No Time To Die'dan Daniel Craig karesi geldi!

    Yıldız oyuncu Daniel Craig'in son kez başrolünde yer alacağı James Bond filmi "No Time To Die"dan yeni bir kare paylaşıldı. Cary Joji Fukunaga'nın yönetmenliğini üstlendiği filmden paylaşılan karede James Bond dev çarkların yanında bir aksiyonun içerisindeymiş gibi görünüyor. Bu sahne, bir diğer Bond filmi olan Moonraker'daki bir sahneye benzetiliyor.

    Son olarak Rian Johnson imzalı Knives Out'ta izlediğimiz Daniel Craig'in son kez James Bond olacağı No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Efsanevi İngiliz ajanı James Bond artık aktif hizmetten ayrılmıştır ve Jamaika'da sakin bir hayatın tadını çıkarmaktadır. Ancak CIA'deki eski arkadaşı Felix Leiter yardım istemek için geldiğinde bu kişisel cenneti kısa ömürlü olur. Kaçırılan bir bilim adamını kurtarmayı içeren görev, ilk başta beklenenden çok daha tehlkeli bir planı ortaya çıkarır. Bu görev Bond'u, tehlikeli, yeni bir teknolojiyle donanmış gizemli bir kötü adamın izine götürecektir..

    No Time To Die çekimleri oldukça hareketli geçmişti. Jamaika'da yapılan çekimlerde Daniel Craig'in yaralanmasının ardından çekimler durdurulmuş ve bir süre ara verilmişti. Bunun ardından tam gaz çekimleri yapılan No Time To Die şimdilerde vizyona girmek için hazırlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda; önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Filmin kötü adamını canlandıracak olan, Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek'in ise karşımıza bir terörist olarak çıkacağı biliniyor. Ancak hareketlerinin temeli dini sebeplerle olmayacak. Yönetmen koltuğunda True Detective ve Beasts of No Nation gibi etkileyici yapımlardan tanıdığımız Cary Fukunaga'nın yer aldığı 25. Bond filmi "No Time to Die"ın kadrosunda ayrıca; Lashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De ArmasBilly MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    No Time To Die, 3 Nisan 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top