Hesabım
    Bob Iger, Martin Scorsese'nin Marvel Filmi İzlediğini Düşünmüyor

    Marvel kavgası sürüyor!

    Usta yönetmen Martin Scorsese'nin Marvel hakkında yarattığı tartışmanın yankıları devam ediyor. Disney CEO'su Bob Iger bu konuda ikinci kez konuştu ve bu kez Scorsese'ye görüşme çağrısı yapma kararı aldı. Ayrıca Iger, yönetmenin daha önce hiç Marvel filmi izlememiş olduğunu düşündüğünü ifade etti.

    Şimdilerde The Irishman filmini yurt dışında vizyona sokan ve yakında da Netflix'teki izleyicileriyle buluşturacak olan Martin Scorsese, Marvel filmlerinin sinematik bir anlamlarının olmadığını ifade etmişti. Yönetmen, bu filmlerin tema parklarına konu olmaktan öteye gidemeyeceğini vurgulamıştı. Bunun üzerine birçok ünlü isimden ve yönetmenden açıklama gelmiş, tartışma alevlenmişti. Son olarak Bob Iger aralarında en sert açıklamayı yapan isim olmuştu.

    Iger, katıldığı bir programda yeniden sorulara yanıt verdi ve konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bence Martin Scorsese harika bir yönetmen. Umarım bunları duyar. Onunla herhangi bir bağlantım yok, ama bu önemli değil. Ona son derece hayranım. Bence birçok muhteşem film yaptı. Geri bakıyorum ve Goodfellas, Raging Bull, Taxi Driver gibi filmleri düşünüyorum. Olağanüstü bir yönetmen. Öncelikle Marvel filmler yapıyor -evet, onlar Martin Scorsese'nin yaptığı gibi birer film- ve bunlar iyi filmler. İyi yönetmenlere, iyi senaristlere, iyi oyunculara, görüntü yönetmenlerine, iyi kostüm tasarımcılara, iyi ses miksajcılara, iyi kurguculara sahip. Bunu söylemeye devam edebilirim. Onlar, dünya üzerindeki insanları eğlendiren bu filmler üzerinde çok sıkı çalışan son derece yetenekli insanlar. Bence Scorsese hiç Marvel filmi görmedi. Marvel filmi izleyen hiç kimse bu açıklamayı yapmaz. Scorsese ile konuşabilmeyi dört gözle bekliyorum. Onunla bir kadeh şarap içmek isterim."

    Disney ve dolayısıyla Bob Iger, şimdilerde Marvel'ı geri plana itmiş ve Star Wars projelerine öncelik vermiş durumda gibi görünüyor. The Rise of Skywalker'ın vizyona girecek olmasının yanı sıra, Cassian Andor, Obi Wan Kenobi dizileri, Rian Johnson'ın imzasını taşıyacak olan üçleme film gibi projeler gündemde bulunuyor. Marvel'dan ise Black Widow'un yakın zamanda vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top