Hesabım
    Sarah Jessica Parker, "Hocus Pocus 2"da Yer Alacak!

    Hocus Pocus 2 için Sarah Jessica Parker'dan doğrulama geldi.

    Sex and The City dünyasının yıldız oyuncusu Sarah Jessica Parker'ın, Disney+ tarafından geliştirilen Hocus Pocus 2'nun oyuncu kadrosunda yer alacağı kesinleşti. İlk filmde de başrolü Bette Midler ve Kathy Najimy ile paylaşana Parker, ikinci filmde yer alacağını sosyal medya üzerinden duyurdu.

    Disney+ streaming platformu açılışını yapmak üzereyken, platformda yer alması planlanan projelerden biri konuşulmaya devam ediliyor. Bu proje ise Hocus Pocus 2 oluyor. Geçtiğimiz haftalarda haberi yayılmaya başlanan yıllar sonra gelecek devam filmi için Sarah Jessica Parker'dan da onay geldi. Parker, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Hocus Pocus orijinal filminden bir görsel paylaştı. Yalnızca kendisinin değil, Midler ve Najimy'nin de filmde yer alacağını doğruladı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Halloween 2019 One for the books. X, SJ

    SJP (@sarahjessicaparker)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Fantastik korku komedi türündeki Disney klasiği Hocus Pocus'a devam filmi geliyor. Hocus Pocus 2'nun senaryosunu Workaholics, Happy Together gibi dizilerin senaryolarında imzası bulunan Jen D'Angelo kaleme alacak. Hocus Pocus'un orijinal filminin konusu ise şöyleydi: Sanderson kardeşlerin cadılıkla uğraştığı için idam edilmelerinin ardından 300 yıl geçmiştir. Ancak ölümlerinden hemen önce yaptıkları büyü sayesinde, Max'in de yanlışlıkla yaptıkları nedeniyle yüzyıllar sonra hayata geri dönerler. Sanderson kız kardeşlerin, temelli olarak hayatta kalabilmelerini sağlamaları için 1 geceleri vardır...

    Disney+ 12 Kasım tarihinde izleyicilerinin karşısına çıkmaya başlayacak. Birçok orijinal içerikle ve Disney yapımı diğer dizi ve filmlerle açılışını yapacak olan Disney+'ın Hocus Pocus 2 filminin ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top