Hesabım
    Keanu Reeves, Sevgilisiyle Görüntülendi!

    Keanu Reeves'in yanında sonunda birini gördük.

    Matrix ve John Wick filmlerinin yıldız oyuncusu Keanu Reeves, son yıllarda özel hayatı en çok magazin gündemine oturan isimlerden biri oldu. Ancak Reeves'in yaşamı diğer Hollywood yıldızlarınınki gibi değildi ve mütevazı olduğu için daha da dikkat çekiyordu. Yıllarca Reeves'in sevgilisi olduğu biliniyordu, ancak bir türlü görüntülenemiyordu. Şimdi ise birlikte katıldıkları etkinlikle ikili görüntülendi.

    Huffington Post'un haberine göre, 55 yaşındaki yıldız oyuncu Keanu Reeves ve 46 yaşındaki sevgilisi Alexandra Grant, birlikte kırmızı halıda görüntülendi. Los Angeles'ta Cumartesi akşamı gerçekleştirilen LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci etkinliğinde boy gösteren ikili, oldukça mutlu görünüyordu. Aslında Grant ve Reeves, birlikte olduklarını açıklayıcı bir söz sarf etmediler, ancak kırmızı halıya el ele katıldılar. Grant ve Reeves, birlikte iki kitaba imza attı. Ode To Happiness ve Shadows kitapları Keanu Reeves tarafından yazılırken Alexandra Grant tarafından çizimleri yapılmıştı. Reeves'in daha önce de Cameron DiazSandra Bullock ve Charlize Theron gibi isimlerle de ilişki sahibi olduğu biliniyor.

    Keanu Reeves ileride Matrix 4 projesiyle gündemde olacak gibi görünüyor. Neo rolüyle bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanan Reeves, ayrıca Bill & Ted Face The Music, Rally Car, John Wick 4, Rain ve Past Midnight yapımları için de anlaşmalara imza atmış bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top