Hesabım
    Malatya Film Festivali'nin Ulusal Yarışma Filmleri Belli Oldu!

    Malatya Film Festivali'nde hangi filmler yarışacak?

    Bu yıl 9. kez gerçekleştirilecek olan Malatya Film Festivali'nde yarışacak Ulusal Uzun Metraj Yarışma filmleri resmi olarak açıklandı. Yarışma kategorisinde, diğer festivallerden ödülle dönen filmlerin yanı sıra ilk kez gösterimini yapacak olan filmlere de yer verildi.

    Haydar Işık'ın direktörlüğünü üstlendiği Malatya Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Festivalde yarışacak olan Ulusal Uzun Metraj Yarışma filmleri ise resmi olarak duyuruldu. Bu filmler arasında Boğaziçi'nden ödülle dönen Aidiyet (Burak Çevik), belgesel film Bir Rüya Gördüm Anlatsam da Anlamazsınız ( Burcu Esenç, Cantekin Cantez), Saraybosna'da dünya prömiyerini yapan Dilsiz (Murat Pay), Boğaziçi'nde gösterime sunulan Kapan (Seyid Çolak), Şangay Film Festivali'nde gösterilen Kızım Gibi Kokuyorsun (Olgun Özdemir ), Kimsesizler Oteli (Rıdvan Karaman ), Altın Koza'da gösterilen Kovan ( Eylem Kaftan), Altın Portakal'dan ödüllü dönen Küçük Şeyler ( Kıvanç Sezer), Altın Portakal'da izleyicileriyle buluşan Omar ve Biz (Maryna Er Gorbach , Mehmet Bahadır Er), Sınırlar (Ece Cantürk) bulunuyor.

    Ön jürinin değerlendirmeleri sonucunda seçilen filmler, 15-19 Kasım tarihleri arasında Malatya Film Festivali'nde yarışacaklar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top