Hesabım
    Taron Egerton, Wolverine Olacak mı?

    Taron Egerton, Wolverine olacağı iddialarına cevap verdi.

    2000'li yıllarda X-Men çizgi romanlarından beyaz perdeye geçiş yapan Wolverine karakteri, iki farklı nesilden hayranlara sahip olmuş durumda. X-Men (2000) filminden Logan filmine kadar büyük bir başarıya sahip olan Wolverine'i Hugh Jackman canlandırıyordu. Ancak oyuncunun emekli olmasının ardından gözler genç bir Wolverine aramaya başladı. Bunun için ise en çok düşünülen isim, Taron Egerton oldu. Egerton kendisi ile anlaşma yapıldığı iddialarına yanıt verdi.

    Son olarak Rocketman filmindeki Elton John performansıyla dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu Taron Egerton'ın adı sürekli olarak Wolverine ile anılıyor. Marvel'ın X-Men filmlerini bünyesine almak istediği biliniyor. Bunun için Deadpool karakterini canlandıran Ryan Reynolds ile de görüşmeler yapılıyor. Ayrıca Fantastic Four Marvel'a geçmiş bulunuyor. Russo Kardeşler de bir Silver Surfer filmi çekmek istediklerini belirtmişlerdi. Ancak diğer X-Men karakterleri ve filmleriyle ilgili hiçbir bilgi bulunmuyor. Taron Egerton ise kendisinin Wolverine'in gençliğine hayat vereceği bir X-Men filminin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ile ilgili konuştu. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "İddialar asılsız. Tek gerçek kısım filmlerin büyük hayranı olduğum. Tıpkı dünyanın %99.9'u gibi. Bu iddianın nereden geldiğini bilmiyorum. Gururlandım, ama şaşkınım."

    29 yaşındaki başarılı oyuncu Taron Egerton, her ne kadar böyle bir anlaşma yapılmadığını söylese de, karakteri canlandırabilmesi için bir kapı araladığı görülüyor: "Gerçekten oynamak istediğiniz bir karakter varsa, bu kesinlikle Wolverine olur. Logan'ın vahşiliğini seviyorum, ama bilemiyorum." Egerton daha önce Hugh Jackman ile birlikte Eddie The Eagle'da rol almıştı. Egerton'ın şimdilerde büyük bir projesi bulunmuyor. Hugh Jackman ise son olarak Bad Education ile çeşitli festivallere katılıp övgüleri toplamış bulunuyor. Ayrıca The Good Boy ve Reminiscence filmleri de gelecek projeleri arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top