Hesabım
    Çağan Irmak'ın Yeni Filmi "Selim Bey'in Yolculuğu" Olacak!

    Haluk Bilginer ve Farah Zeynep Abdullah filmin kadrosuna katıldı.

    Türkiye Sineması'nın en çok tanınan usta isimlerinden Çağan Irmak'ın yeni filmi belli oldu. TV100'de yer alan habere göre, Irmak'ın yeni filminin adı "Selim Bey'in Yolculuğu" olacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise şimdiye kadar eklenen iki önemli isim bulunuyor.

    Bizi Hatırla, Babam ve Oğlum, Benim Adım Feridun, Mustafa Hakkında Her Şey, Nadide Hayat, Prensesin Uykusu, Dedemin İnsanları, Issız AdamÇemberimde Gül Oya gibi Türk sinema ve televizyonları için önemli yapımlara imza atan Çağan Irmak'ın yeni projesi belli oldu. Resmi olarak bir açıklama yapılmasa da usta yönetmenin yeni filmi Selim Bey'in Yolculuğu olacak. Henüz konusu hakkında bir bilgi bulunmuyor.

    Selim Bey'in Yolculuğu filminin oyuncu kadrosunda ise, daha önce Çağan Irmak ile "Unutursam Fısılda" isimli projede birlikte çalışan, ayrıca Bi Küçük Eylül Meselesi, Ekşi Elmalar, Kurt Seyit ve Şura, Arif V 216, Bizim İçin ŞampiyonKelebeğin Rüyası gibi birçok sinema filminde ve dizide yer alan Farah Zeynep Abdullah ile Şahsiyet dizisinde sergilediği performansla Uluslararası Emmy Ödülleri'nde aday gösterilen, ayrıca Halloween, Nuh Tepesi, Cingöz RecaiBen-Hur gibi son zamanların popüler filmlerinde yer alan usta oyuncu Haluk Bilginer bulunuyor. Projenin diğer ayrıntıları henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top