Hesabım
    "The Two Popes" Fragmanında Vatikan'a Konuk Oluyoruz!

    Anthony Hopkins ve Jonathan Pryce'lı The Two Popes'dan fragman!

    İki güç sahibi karşıt görüşteki adamın Papalık makamı için verdiği savaşı konu edinen The Two Popes'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Netflix'te yayınlanacak olan ve Anthony Hopkins ile Jonathan Pryce'ın başrolünde yer aldığı filmin fragmanında fikirlerin ve insanların çarpışmasına tanıklık ediyoruz.

    Bir başyapıt olarak nitelendirilen The Two Popes'un konusu ise şöyle: Kilisenin izlediği yolla ilgili şikayetleri olan olan Kardinal Bergoglio (Jonathan Pryce), 2012 yılında Papa Benedict'ten (Anthony Hopkins) emekli olmak için izin ister. Bunun yerine, skandalla ve kendinden şüphe etmekle boğuşmakta olan Papa Benedict, Katolik Kilisesi'nin temellerini sarsacak bir sırrı ortaya çıkarmak için en sert eleştirmeni ve gelecekteki halefini çağırır. Vatikan duvarlarının ardında, hem gelenek hem de ilerleme, suçluluk ve affedilme arasında bir mücadele başlar, çünkü bu iki çok farklı adam, ortak bir zemin bulmak ve dünyadaki milyarlarca takipçi için bir gelecek oluşturmak için geçmişlerinde kalan izlerle yüzleşecektir...

    Toronto, Telluride, Londra, Busan, Chicago gibi film festivallerini gezen The Two Popes, eleştirmenler tarafından büyük övgü almıştı. "Two Popes" filminin yönetmen koltuğunda, KörlükArka Bahçe ve City of God filmlerinin Oscar adayı yönetmeni Fernando Meirelles oturuyor. Filmin başrollerini ise  Kuzuların Sessizliği serisinde Hannibal Lecter rolü ile bütünleşmesinin yanı sıra WestworldThor serisi ve Hitchcock gibi yapımlarda da boy gösteren, Oscar ödüllü usta oyuncu Anthony Hopkins ve Game of ThronesTaboo ve The Man Who Killed Don Quixote'da karşımıza çıkan, Altın Küre adayı Jonathan Pryce paylaşıyor. Bu iki usta ismin yanı sıra oyuncu kadrosunda Juan MinujinSidney Cole gibi isimler yer alıyor.

    Two Popes, 20 Aralık tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top