Hesabım
    Saoirse Ronan ve Timothee Chalamet, "The Little Women"da Dans Ediyor

    The Little Women'dan yeni bir klip paylaşıldı.

    Greta Gerwig'in yönetmenliğini üstlendiği ve şimdiden ismi Akademi ile anılan zengin kadrolu Little Women filminden yeni klip paylaşıldı. Yılın merakla beklenen filmlerinden biri olan Little Women'in klibinde başrol oyuncularından Saoirse Ronan ve Timothee Chalamet'nin danslarını izliyoruz.

    Birçok kez beyaz perdeye ve televizyona uyarlanan Küçük Kadınlar kitabından aktarılan filmin konusu ise şöyle: Küçük Kadınlar, İç Savaş sonrası Amerika'da yaşamlarını sürdürmeye çalışan dört kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Meg, Jo, Beth ve Amy birbirinden tamamen farklı karaktere sahip dört kız kardeştir. Çocukluk dönmelerini geride bırakıp kadınlığa geçiş süreçlerinde kardeşler türlü dertlerle boğuşur. Babaları Amerikan İç Savaşı'na katılan dört genç kız, anneleri ile birlikte yaşam mücadelesi vermeye başlar. Bu zorlu süreçte en büyük kazançları birbirlerinin yanında olmalarıdır. Her türlü zorluğu birlikte göğüsleyen kardeşler bu süreçte asıl mutluluğun sevgi olduğunu anlar.

    Son olarak Lady Bird ile beğeni toplayan Greta Gerwig, yeni uzun metraj filmine yıldız bir kadro yerleştirdi. Little Women'in oyuncu kadrosunda Brooklyn, Lady Bird, Atonement gibi yapımlardan tanıdığımız yıldızı parlayan oyuncu Saoirse Ronan; Call Me By Your Name ve The King ile büyük bir başarı yakalayan Timothee Chalamet; Lady MacbethOutlaw KingFighting With My Family, The Little Drummer Girl gibi yapımların yıldız oyuncusu Florence Pugh; Harry Potter filmlerinin yıldızı Emma Watson; usta oyuncular Laura DernMeryl Streep gibi isimler bulunuyor. 

    Daha önce de Küçük Kadınlar klasik romanının beyaz perdeye uyarlandığını görmüştük. 1994 uyarlaması olan Little Women'da Florence Pugh'ın canlandırdığı Amy March'ı Samantha Mathis'in performansıyla izleme şansı yakalamıştık. March teyze ise Mary Wickes tarafından canlandırılmıştı. Little Women filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 14 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top