Hesabım
    Birkan Sokullu ve Burçin Terzioğlu Başrollü "Güzelliğin Portresi"nden Teaser

    Güzelliğin Portresi'nden teaser geldi!

    Umur Turagay'ın yeni film projesi olan Güzelliğin Portresi'nden ilk teaser geldi. Birkan Sokullu ve Burçin Terzioğlu'nun başrolünde yer aldığı Güzelliğin Portresi teaser'ında filmin atmosferinden izlere tanıklık ediyoruz. Ayrıca bizleri bir kadın portresi karşılıyor.

    Gerilim türündeki Güzelliğin Portresi'nin konusu ise şöyle: Genç bir kadın olan Nisan, yıllarca babası ile görüşmemiştir. Ancak babası ile ilgili aldığı önemli bir haberin ardından, eşi ve kızı ile birlikte soluğu baba evinde alır. Yıllar önce kaçarak ayrıldığı köşke geri dönen Nisan, burada tuhaf durumlara şahit olur. Köşke gelmesi ile birlikte kaçıp kurtulduğunu düşündüğü geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Nisan, bu sırada babası ile ilgili gizemi çözmeye çalışan polisin sorgulamasına maruz kalır. Kendisini köşeye sıkışmış hisseden Nisan, kendisi ve ailesini koruyabilmek için köşkte yaşanan gizemi çözmek zorundadır.

    Filmin yönetmen koltuğuna oturan Umur Turagay'ı İkimizin Yerine, Ölene KadarKarışık Pizza gibi yapımlarıyla tanıyoruz. Güzelliğin Portresi'nin oyuncu kadrosunda ise son zamanlarda birçok festivalde yer alan Kronoloji'nin başrolünü üstlenmesiyle odak haline gelen Birkan Sokullu; Poyraz Karayel, Ezel, MerhametHakan: Muhafız gibi yapımlarda izlediğimiz ve Kurşun dizisi ile bir kez daha karşımıza çıkan başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu; Leyla ile Mecnun dizisiyle yıldız haline gelen, Kronoloji, Ahlat Ağacı, Kelebekler, İtirazım Var, Limonata gibi yapımlarla karşımıza çıkan başarılı isim Serkan Keskin; Melisa Şenolsun, Feridun Düzağaç, Lara Tonka, Şencan GüleryüzGizem Soysaldı gibi isimler bulunuyor. Güzelliğin Portresi'nin senaryosunda ise Onur Koralp ve Pınar Bulut'un imzası bulunuyor.

    Güzelliğin Portresi, 13 Aralık tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top