Hesabım
    The Batman: Andy Serkis, Alfred; Colin Farrell, The Penguin Olabilir!

    The Batman'den yeni dedikodular!

    Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlandığı DC çizgi roman uyarlaması The Batman'in oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Şimdi ise Venom 2'nun yönetmenliğini üstlenecek olan Andy Serkis ve oyuncu Colin Farrell ile görüşmelere başlandı. Ancak kesinleşen bir durum henüz yok.

    Noir dedektiflik filmi olması planlanan Robert Pattinson başrollü The Batman ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Lord of The Rings, Avengers: Age of Ultron, Maymunlar Cehennemi serisi gibi yapımlarda oyuncu olarak yer alan Orman Çocuğu ve Breathe'in yönetmenliğini üstlenen Andy Serkis ile, Alfred Pennyworth'ü canlandırması için görüşmeler yapılıyor. Bruce Wayne'in en yakın dostu, ailesinin ölümünden sonra onun bakıcısı olan, aynı zamanda çizgi romanlarda ilginç bir geçmişe sahip olan Alfred Pennyworth rolü eğer Andy Serkis'e verilirse, oyuncunun programında nasıl bir yer açılabileceği bilinmiyor. Serkis, The Batman çekimlerine başlanacağı sırada Venom 2'nun çekimlerine başlayabilir. Karakter daha önce William Austin, Michael Gough, Michael Caine ve Jeremy Irons tarafından canlandırılmıştı.

    The Penguin karakteri için ise hiç akıllara gelmeyen bir isimle görüşmelere başlandı. Daha önce rolle birçok kez Jonah HillDavid Tennant gibi oyuncuların adı anılmıştı. Aynı zamanda bu isimler The Riddler ile de anılmışlardı. Ancak Paul Dano'nun The Riddler olmasının ardından iki isim de ortadan kayboldu. Şimdi ise The Penguin için Colin Farrell ile görüşmeler yapılmaya başlandı. The Penguin, Tim Burton'lı Batman filmlerinde Danny DeVito tarafından, Gotham dizisinde Robin Lord Taylor tarafından, 1960'lı yılların Batman filmlerinde ise Burgess Meredith tarafından canlandırılmıştı.

    The Batman'in oyuncu kadrosunda kesin olarak yer alacak isimler Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright'tan oluşuyor. The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top