Hesabım
    "Aman Reis Duymasın"dan Poster Geldi!

    "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ekibi "Aman Reis Duymasın"da!

    Onur Tan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Aman Reis Duymasın"dan afiş paylaşıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekibine yer veren Aman Reis Duymasın'ın posterinde de sevdiğimiz karakterlerin yer aldığını görüyoruz.

    Sevilen dizi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın karakterleri beyaz perdeye taşıyan Aman Reis Duymasın'ın konusu ise şöyle: "Aman Reis Duymasın" filmi, yeraltı mafya camiasının çıktığı bir tatili konu ediniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız karakterler, tatil için gittikleri yere adımlarını atar atmaz inanılmaz olaylarla karşılaşırlar. Ancak bu onları yıldırmaz ve tatillerine devam ederler. Alışkın oldukları büyük şehrin atmosferinden eser burada yoktur. Küçük bir kasaba olan tatil merkezinde başlarına gelmeyen kalmayacaktır. En büyük korkuları ise liderleri Hızır Çakırbeyli'nin bu olanları duyacak olmasıdır.

    "Aman Reis Duymasın" filminin yönetmenliğini Bal Kaymak, Kadri'nin Götürdüğü Yere Git, Eşkıya, Dila Hanım, Ezo Gelin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi yapımlarla tanınan başarılı isim Onur Tan üstleniyor. Senaryo ise Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi dizisi ve filmleri, Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz yapımlarında imzası bulunan Bahadır Özdener tarafından kaleme alınıyor. "Aman Reis Duymasın"ın oyuncu kadrosunda Ozan AkbabaMustafa Üstündağ, Emir BenderlioğluHakan KarsakSavaş ÖzdemirSevinç Gürşen KıranlıSevil AkıTevfik Erman KutluÖmer Kurt, Bekir ÇiçekdemirSabahattin Yakut, Berna Üçkaleler, Ezgi Esma Kürklü gibi isimler yer alıyor. Filmin çekimleri bilindiği kadarıyla dört hafta içerisinde tamamlandı. Çekimler İstanbul ve Erdek dahil olmak üzere birkaç bölgede gerçekleştirildi.

    Komedi türündeki "Aman Reis Duymasın" filminin 13 Aralık 2019 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top