Hesabım
    "Müstakbel Damat"tan Teaser Geldi!

    İlker Ayrık başrollü Müstakbel Damat'tan teaser!

    Başarılı komedyen İlker Ayrık'ın başrolünde yer aldığı, ayrıca yönetmen ve senarist koltuğuna oturduğu komedi türündeki "Müstakbel Damat"tan ilk teaser geldi. Teaser'da damat adayı ile kayınpeder arasındaki absürd aksiliklere ve gerginliklere tanıklık ediyoruz!

    Çakallarla Dans serisi, Diktatör Adolf Hitler'in Hayatının Esrarengiz YönleriSeksenlerKedi ÖzlediGeniş Aile gibi yapımların yıldız komedyeni İlker Ayrık'ın başrol, yönetmen ve senarist görevini üstlendiği Müstakbel Damat, sevgilisinin hamile kalması üzerine evlilik hazırlıklarına başlayan bir adamın hikayesini konu ediyor. Sema ve Hasan'ın mutlu giden bir ilişkisi vardır. Ancak onların yaşamı Sema'nın hamile olduğunu öğrenmesi ile bambaşka bir hal alır. Apar topar evlilik hazırlıklarına başlayan çift, Sema'nın hamile olduğunu kimseye duyurmadan evlenmeyi planlar. Hasan'ın yapması gereken ilk iş ise Kıbrıs'ta oturan Sema'nın ailesi ile tanışmak ve onları bu evliliğe razı etmektir. Vakit geçmeden yola koyulan Hasan, yaşadığı türlü aksiliklere rağmen kayınperderi Çetin Ali'yi ikna edebilecek midir?

    Filmde Ayrık'ın karşısında Biz Size DönerizBirleşen GönüllerYılanların ÖcüKüçük Kadınlar gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Hande Soral bulunuyor. Yabancı DamatElveda RumeliKaradağlarŞehnaz TangoZüğürt Ağa gibi yapımların tiyatrodan gelen usta oyuncusu Erdal Özyağcılar ise müstakbel damadın istemeye korkacağı kayınpeder olarak karşımıza çıkıyor. Ancak kayınpederin de damat adayından çekmediği dert kalmıyor...

    Müstakbel Damat'ın ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top