Hesabım
    Peter Pan'den İlham Alan "Wendy"den Fragman!

    Peter Pan'in hikayesi yeniden canlanıyor!

    Fox Searchlight bünyesinde geliştirilen ve ilhamını Peter Pan kitabından alan Wendy'den fragman paylaşıldı. Oscar adaylığı bulunan Benh Zeitlin yönetmenliğindeki Wendy'nin fragmanında çocukların özgürlüğe kavuşmasına ve fantastik bir dünyaya adım atmalarına tanık oluyoruz. Ama zamanla kaybolan özgürlük, yerini yetişkin egemenliği ve tutsaklığa bırakıyor...

    Klasikleşen Peter Pan hikayesinin beyaz perde uyarlaması olan Wendy, küçük bir çocuğun yaşamına odaklanıyor. Zamanın akmayıp, yaşlanmanın engellendiği gizemli bir adada kaybolan Wendy, kendisini büyük bir maceranın içinde bulur. Wendy, burada ailesini, özgürlüğünü ve gençliğin neşeli ruhunu büyümenin ölümcül tehlikesinden kurtarmak için savaşmak zorunda kalır.

    Wendy'nin yönetmenliğini Beasts of The Southern Wild ile Oscar adaylığı alan, Glory At The Sea kısa filmine imza atan Benh Zeitlin üstleniyor. Senaryoda Behn Zeitlin'in yanı sıra Elizabeth Zeitlin'in imzası bulunuyor. Oyuncu kadrosunda ise Shay Walker, Tommie Lynn Milazzo, Stephanie Lynn Wilson gibi isimler yer alıyor.

    Wendy yurt dışında 28 Şubat tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Ancak ülkemiz için bir vizyon tarihi mevcut değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top