Hesabım
    Pixar Animasyonu "Soul"dan Fragman!

    Soul animasyonundan etkileyici bir fragman geldi.

    Macera türündeki merakla beklenen animasyon filmi "Soul"dan fragman paylaşıldı. Genç ve canlı bir zihinden yetişkin bir ruha yapılan geçiş yapan bir adamı konu edinen Soul, animasyonlarıyla birçok ödülün sahibi olan Pixar tarafından geliştirildi.

    Pete Docter ve Kemp Powers tarafından yönetilen animasyon filmi Soul, Pixar'ın Inside Out'un ardından yaptığı en cesur işlerden biri olma vaadiyle yola çıkıyor. Coco, Inside Out, Up gibi önemli animasyon filmleriyle karşımıza çıkan Pixar, bu kez hatırlanmak istediği şekilde yaşamını değiştiren bir adamın hikayesini odağına alıyor. Filmin konusu ise şöyle: Orta okul müzik öğretmeni Joe Gardner, bir jazz grubu ile birlikte çalışan jazz piyanisti olmanın hayalini kuruyordur. Bunun ardından ilk müzisyenlik deneyimini edinir. New York sokaklarında gezinen adam, birden bire kendini kanalizasyona düşerken bulur. Ancak burası aslında farklı bir dünyaya açılıyordur. Şimdi ise Dünya'ya nasıl geri döneceğini bulması gerekmektedir. 

    Yaşamının dengesini bulmayı, ruhunu keşfetmeyi hedefleyen bir adamın hikayesini anlatan Soul'un seslendirme kadrosunda Oscar ödüllü Jamie Foxx, Tina FeyJohn RatzenbergerDaveed DiggsPhylicia Rashad, Ahmir-Khalib Thompson gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu, yönetmen Pete Docter ve Kemp Powers'ın yanı sıra İnanılmaz Aile 2, Coco, EvenHand gibi yapımlarla tanınan Mike Jones kaleme aldı. Soul'un müzikleri Trent Reznor ve Atticus Ross tarafından bestelendi.

    Soul, ülkemizdeki izleyicileriyle 19 Haziran 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top