Hesabım
    Çizgi Roman Uyarlaması "Unsound"un Yönetmeni David F. Sandberg!

    Unsound'un yönetmen koltuğuna oturacak isim belli oldu.

    Boom! Stüdyoları'nın grafik romanı "Unsound" beyaz perdeye uyarlanıyor. Grafik romanın haklarını satın almak üzere uzun süreli bir mücadele sürdürülmüştü. Sonucunda ise Netflix savaşın galibi oldu. Filmin yönetmen koltuğuna ise Shazam'ın başarılı ismi David F. Sandberg geçti.

    Lights OutAnnabelle: Creation ve Shazam 6 Güç filmlerinin başarılı yönetmeni David F. Sandberg'ün yeni projesi Unsound uyarlaması olacak. Cullen Bunn ve Jack T. Cole'un yaratıcısı olduğu Unsound, annesi eskiden çalıştığı akıl hastanesine hasta olarak yatan bir psikiyatrist, hastaneye geri dönmek zorunda kalır. Psikiyatrist, geçmişinden gelen karanlık sırlar nedeniyle sorunlar yaşamaktadır. Hastanenin gizlediği bazı şeyler olduğunu düşünmektedir. Dehşet verici olayları durdurmak için annesiyle kendisi arasında tahmin edemediği ortak noktaları keşfetmesi gerekmektedir.

    Filmin senaryosunu 29 Mole Street'ten tanıdığımız Skylar James kaleme alıyor. Sandberg ve Lotta Lotsen ise Unsound'un yapımcılığını üstlenecek. Ancak filmin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz belli değil. Boom! Stüdyoları'nın yapımları, Disney ve Fox'un işbirliğine başladığı tarihten beri göz önünde bulunduruluyor. Disney ve Fox ile anlaşma yapan şirketin çizgi roman arşivi, Marvel ve DC'den bile daha geniş durumda bulunuyor. Başta Power Rangers olmak üzere, Angel, Ben10, Buffy The Vampire Slayer, Clueless, Firefly, Robocop gibi birçok önemli çizgi roman serisi ve dolayısıyla beyaz perde ve televizyon uyarlaması, Boom! bünyesinde bulunuyor.

    Netflix'te izleyeceğimiz Unsound'un hazırlıklarına ne zaman başlanacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top