Hesabım
    "Paranormal Activity" ve "My Little Pony" Vizyon Tarihleri Belli Oldu!

    Paramount Stüdyoları, yeni filmlerinin tarihlerini açıkladı.

    Paramount Stüdyoları'nın gelecek projeleri arasında bulunan Paranormal Activity serisinin yeni filmi ve My Little Pony'nin vizyon tarihleri resmi olarak açıklandı. Stüdyonun duyurularına göre iki yapım da 2021 yılında sinemalardaki yerini alacak.

    İlk Paranormal Activity filminin çıkmasından bugüne 10 yılın geçmesinin ardından 7. filmin geleceği resmi olarak duyurulmuştu. Yalnızca 15.000$ bütçeyle çekilen ilk Paranormal Activity'nin gişeden 193 milyon dolarlık hasılat getirmesi üzerine, serinin devamının gelmesi kaçınılmaz olmuştu. Evlere yerleştirilen kameralarla, kurgu bir şekilde metafizik olayların gözlemlenmesini kendine tema edinen Paranormal Activity korku ögesi olarak scare cam kullanıyordu. 3D olarak gösterime sunulan The Ghost Dimension filmi gişede 190 milyon dolar elde etti ve ufak bütçesine rağmen elde ettiği gelirle büyük bir başarı yakalamış oldu. Bu durumda stüdyo da serinin önünü kesmemeyi tercih etti. Oren Peli'nin yaratıcısı olduğu Paranormal Activity serisinin 7. filmi 19 Mart 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak

    Hasbro Stüdyoları'nın yaratıcısı olduğu My Little Pony tv dizisi de beyaz perdeye konuk olacak. 2017 yılında sinema filmi çekilen My Little Pony'nin bir kez daha büyük ekrana aktarılması için yeniden Hasbro ile ortaklık yapılacak. Ancak bu filmin bir devam filmi mi, yoksa solo bir film mi olacağı bilinmiyor. My Little Pony'nin izleyicileriyle 24 Eylül 2021'de sinemalarda buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top