Hesabım
    "Çığlık"ın Hayalet Surat'ı Beyaz Perdeye Geri Dönüyor!

    Çığlık serisi yeniden çekilecek.

    Wes Craven'ın yaratıcısı olduğu Scream serisi Skyglass şirketi sayesinde yeniden beyaz perdedeki yerini alacak. "Ghostface" karakterinin başkahramanı olduğu slasher türünde olduğunu söyleyebileceğimiz Çığlık serisi, daha önce de Jason Blum ve Blumhouse şirketi ile gündeme gelmişti. Ancak proje Skyglass Media Group'un oldu!

    Wes Craven'ın yönetmeni olduğu dört Çığlık filminin ardından seri yeniden beyaz perdeye aktarılacak. Seri bir arkadaş grubunun üzerinden ilerliyordu. Konusu ise şöyleydi: Bir lise öğrencisi olan Casey tuhaf bir telefon alır. Telefonun öteki ucundaki sesi tanımamaktadır. Bir süre sonra yaşanan bir cinayet üzerine polis ve medya olayın üzerine gitmeye başlar. ‘Hayalet surat’ adı verilen bir katil, çevresinde gördüğü gençleri birer birer öldürmektedir. Korku filmlerinin belli klişelerle örüldüğünü düşünen bir grup genç ise, naklen yaşadıkları bir korku filminin içerisinde hayatta kalmaya çalışacaktır. Katille bir kedi-fare oyununa tutuşacaklardır.

    Çığlık serisi, Dimension Films prodüksiyon şirketi altında geliştiriliyordu. Ancak bu şirket Weinstein film şirketine bağlıydı. Harvey Weinstein'ın hakkında onlarca kadının yaptığı suç duyurusunun ardından şirketi elinden alınmıştı. Variety'nin açıklamasına göre, Spyglass geçtiğimiz Mart ayında bir film şirketine dönüştürüldü. Başında ise MGM CEO'ları Gary Barber ve Roger Birnbaum bulunuyor.

    Yeni film için Wes Craven'ın yarattığı Çığlık evreninin devamının mı kullanılacağı; yoksa yeni bir seri mi yaratılacağı bilinmiyor. Ayrıca Çığlık'ın ne zaman hayat geçirileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top