Hesabım
    "Dayı" Filminden Teaser ve Poster Geldi!

    Ezel'deki Dayı karakterine film çekiliyor!

    Türk televizyon tarihinde en fazla ses getiren karakterlerden biri olan Dayı karakterinin odak noktası olacağı ve geçmişinin anlatılacağı "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filminden ilk poster ve teaser geldi. Dizide gençliğini Ufuk Bayraktar'ın, şimdiki zamanına da kaybettiğimiz usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in hayat verdiği Dayı'yı bir kez daha Ufuk Bayraktar eşliğinde izleyeceğiz.

    Ezel dizisinin en çok beğenilen karakterlerinden biri olan Ramiz Dayı'nın geçmişi, beyaz perdeye aktarılıyor. Dayı: Bir Adamı Hikayesi filminin teaser'ında aktarılanlara göre Ramiz Karaeski'nin farklı bir şekilde ele alınacağı görülüyor. Dizide 1971 yılında İstanbul'a gelen Ramiz Karaeski'nin, 1980'li yıllarda şehirde esip gürlediği zamanları izlemiştik ve karakter 2009 yılında hapisten çıkmıştı. Diğer bir deyişle, Ufuk Bayraktar'ın hapisten çıkmasına hiç tanık olmamıştık. Ancak şimdi teaser'daki görüntülerle ya Ramiz'in daha da erken yaşlarında işlediği cinayetin ardından yaşadıkları anlatılacağı ya da Ezel'den bağımsız bir hikaye yaratılacağı düşünülüyor.

    Filmin senaryosunda, daha önce de Kümes isimli bir filmin senaryosunu kaleme alan, aynı zamanda filmin başrolünde bulunan Ufuk Bayraktar'ın imzası bulunuyor. Senaryoda ona eşlik eden isim ise son olarak Keşif filmine attığı imzayla tanıdığımız Serkan Öztürk olıyor. 

    Söylenilenlere göre Ufuk Bayraktar, Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin senaryosunu konusunda hapishanede bulunduğu dönemde hikayeye danışmanlık yaptı. Henüz filmin çekimlerine başlanmadı ve önümüzdeki Nisan ayı için planlar yapıldı.

    Belirtilenlere göre, Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi 2020'nin son aylarında sinemalardaki izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top