Hesabım
    Michael Peña'lı Korku Filmi "Fantasy Island"dan Fragman!

    Fantasy Island ile gizemli kapıları aralıyoruz!

    Michael Peña, Lucy HaleMaggie Q gibi isimlerin yıldızı olduğu korku türündeki "Fantasy Island"dan fragman paylaşıldı. Sony bünyesinde geliştirilen Fantasy Island'ın fragmanında sıradan gibi görünen bir adaya konuk oluyor ve ardındaki dünyaya açılan kapıları aralıyoruz.

    Korku türündeki Fantasy Island'ın konusu ise şöyle: Fantasy Island, eğlenmek için bir adaya giden bir grup insanın yaşadıkları konu ediniyor. Bir grup insan, gönüllerince eğlenecekleri, hayallerindeki birçok şeyi gerçekleştirebilecekleri Fantasy Island’a gider. Fakat adada onları bekleyen düşlediklerinden oldukça farklıdır. Karanlık temalar ve doğaüstü olaylarla karşı karşıya kalan insanlar, hayatta kalabilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalır. Esrarengiz biri olan Mr. Roarke'un misafirleri konusunda bazı gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Ama zamanla fanteziler kabuslara dönüşecektir. 

    Fantasy Island filmi 1970'li yıllarda oldukça popüler olan bir televizyon dizisinden uyarlandı. Biraz Cabin In The Woods, biraz da Westworld'e benzetilen filmin yönetmen koltuğuna Truth or Dare, Kick Ass 2, Bates Motel, Never Back Down gibi yapımlarla tanınan Jeff Wadlow oturuyor. Jason Blum'un yapımcılığındaki Fantasy Island'ın senaryosunu ise Wadlow'un yanı sıra Christopher Roach ve Jillian Jacobs kaleme aldı.

    Fantasy Island'ın oyuncu kadrosunda Ant-Man, American Hustle, Crash, End of Watch gibi yapımların başarılı oyuncusu Michael Peña; Truth or Dare, Scream 4, Pretty Little Liars gibi yapımların yıldızı parlayan oyuncusu Lucy Hale; Divergent, Insurgent, I Love You New York, Stalker gibi yapımlardan tanıdığımız Maggie Q; Portia Doubleday, Austin Stowell, Ryan Hansen, Kim Coates, Michael RookerCharlotte McKinney gibi isimler bulunuyor. 

    Korku türündeki Fantasy Island, 14 Şubat 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top