Hesabım
    Chris Evans, Bir Daha Captain America'yı Canlandırmak İstemiyor

    Ama "Asla olmaz." da demiyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresine geçerken evrenden ayrılan oyunculardan biri de Chris Evans olmuştu. Captain America, Avengers: Endgame ile birlikte Marvel'daki önemini kaybetmiş ve yerini yeni kahramanlara bırakmıştı. Evans, karakterini tekrar canlandırıp canlandırmayacağıyla ilgili konuştu.

    Variety için Scarlett Johansson ile birlikte "Actors on Actors" video serisinin konuğu olan Chris Evans, Marvel filmlerinde canlandırdığı Captain America karakteriyle ilgili konuştu. Robert Downey Jr.'ın hayat verdiği Iron Man'in Avengers: Endgame'de kendini feda etmesi sonucunda karakterin geri dönmeyeceği kesinleşmişti. Ancak aynı şey Captain America için geçerli değildi. Captain, alternatif geçmişe gidip Peggy Carter ile mutlu bir yaşam sürmüş ve yaşlanmış olarak geri dönmüştü. Evans, evrene geri dönüşü konusunda programda şu sözleri sarf etti: "Asla, asla deme. Karakteri seviyorum, bilemiyorum. Doğrudan bir 'hayır' değil, ama istekli bir 'evet' de değil. Üzerinde çalıştığım başka şeyler var. Bence Captain, iniş yapmayı zorlaştırdı ve bence yolculuğunu tamamlamasına izin vererek iyi bir iş çıkardılar. Eğer buna yeniden dönmek istiyorsanız, parasal bir karşılığı olmaz. Sırf izleyiciler istiyor diye yapamazsınız. Neleri ortaya koyuyoruz? Hikayeye ne ekliyoruz? Birçok şey bir araya gelmeli."

    Scarlett Johansson da Avengers: Endgame ile birlikte Marvel yolculuğunu sona erdirmişti. Ancak karakterin geçmişini anlatacak bir film ile Johansson son kez MCU'da yer alacak. Ancak bu filmde Captain America'nın görüleceğine dair bir bilgi paylaşılmadı. Diğer yandan Marvel Sinematik Evreni'nin ilk üç evresinde yer alan karakterler birer birer dağıtıldı ve bazıları Disney+'ta yayınlanacak dizilere aktarıldı. Loki, Hawkeye, The Falcon and The Winter SoldierWandaVision dizileri ile Loki, Hawkeye, The Falcon, Winter Soldier, Scarlet Witch ve Vision karakterlerini küçük ekranda görmeye devam edeceğiz. Ayrıca Loki ve Scarlet Witch'in bir şekilde Doctor Strange In The Multiverse of Madness filminde görülmesi bekleniyor. She Hulk, Ms. MarvelMoon Knight ve What/If ise evrene eklenen yeni diziler olacak. Blade, Fantastic Four, Ant-Man 3Black WidowThor: Love and ThunderShang-Chi ve The Eternals filmleriyle de sinematik evren sürdürülecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top