Hesabım
    Rian Johnson'dan, The Last Jedi'a Gelen Olumsuz Yorumlara Sert Cevap!

    Rian Johnson, yönetmeni olduğu The Last Jedi'yı sevmeyenlere karşı konuştu!

    Son Star Wars üçlemesinin en çok tartışmalara neden olan filmi Star Wars: The Last Jedi'ın yönetmeni Rian Johnson, olumsuz yorumlara cevap verdi. Konuşması oldukça sert olan Johnson'ın evrene ait üç yeni film daha çekmesi bekleniyor.

    Şimdilerde Star Wars: The Rise of Skywalker ile sona ermesi beklenen ve Mark Hamill, Carrie FisherHarrison Ford gibi eski kahramanlara da yer veren yeni nesil üçleme ile ilgili tartışmalar sürüyor. Orijinal üçlemenin hayranı olan izleyici kitlesi, özellikle Rian Johnson'ın imzası bulunan The Last Jedi filminden pek memnun değil. Sinema dünyasını ikiye ayıran filme gelen olumsuz yorumlarla ilgili Rian Johnson'dan açıklama geldi ve orijinalinde "If someone’s responding to diversity negatively, f*ck them." sözlerini sert bir şekilde kullanan yönetmen "Eğer biri negatif yorum yapıyorsa onları sallayın. Ben bir Star Wars hayranı olarak büyüdüm. İkinci üçleme geldiğinde 20'li yaşlarımdaydım. Her şey yolundayken birden bire herkesin birbirine bağırmaya başlaması ile ilgili fikir beni şaşkına çeviriyor. İnsanlar Star Wars'u gerçekten umursuyor ve her bir bireyin Star Wars'un ne olduğuyla ilgili düşünceleri farklı. Eğlenceli olan kısmı tartışılabilir olması." sözlerini dile getirdi.

    Star Wars: The Last Jedi, izleyiciler tarafından pek sevilmezken, eleştirmenler tarafından Rotten Tomatoes gibi sitelerde %91 gibi puanlara sahip olmuştu. Aynı zamanda J.J. Abrams da, The Last Jedi'ı kendi çekseydi işlerin bu şekilde ilerlemeyeceğini ifade etmişti. Dünya çapında 1.3 milyar dolarlık gişe hasılatı elde eden filmin ardından Disney, Johnson ile üç filmlik anlaşma yapmak istedi. Bu konuda imzalanan kesin bir sözleşme bulunmuyor, ancak proje iptal olmuş gibi de görünmüyor.

    Star Wars'un yeni nesil üçlemesinin son filmi The Rise of Skywalker, 20 Aralık'ta izleyicileriyle buluşacak. Diğer yandan Disney+'ta yayınlanacak üç yeni dizi bulunuyor. Bunlardan birincisi Ewan McGregor'un başrolünde yer alacağı Obi Wan Kenobi dizisi; ikincisi Diego Luna başrollü Cassian Andor dizisi; üçüncüsü ise bugün izleyicileriyle buluşmaya başlayacak olan The Mandalorian dizisi oluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top