Hesabım
    Chris Pratt'li "The Tomorrow War"un Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    The Tomorrow War, önümüzdeki yılın sonunda izleyicileriyle buluşacak!

    Guardians of The Galaxy ve Jurassic World filmlerinin yıldız oyuncusu Chris Pratt'in yeni film projesi "The Tomorrow War"un çekimleri hızla devam ediyor. Chris McKay yönetmenliğindeki filmin vizyon tarihi ise resmi olarak açıklanmış bulunuyor.

    Bir süredir prodüksiyon aşamasında bulunan Chris Pratt başrollü The Tomorrow War'un vizyon tarihi belli oldu. Eğer programda bir değişiklik olmazsa film 25 Aralık 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak. Bilim kurgu türünde olması beklenen The Tomorrow War'un konusu ise şöyle: İnsanlık ve dünya, uzaylı işgali altındadır. Bilim insanları ise bu durumu çözebilmek için askerlerin geçmişe gidip savaşa katılmalarını sağlayacak bir yol bulur. Bu sırada bir adam, savaşa gitmeye hazırlanıyordur. İnsanlığın tamamının geleceğinin değişmesi bu savaşa bağlıdır. The Tomorrow War'un yönetmen koltuğunda Emmy ödülüne layık görülen ve Lego Batman Filmi, Robot Chicken: Star Wars III, Moral Orel gibi yapımlardan tanıdığımız Chris McKay oturuyor. Senaryoyu ise 24 Hours To Live ve Deadfall'a imzasını atan Zach Dean kaleme alıyor.

    Aksiyon ve bilim kurgu yapımı The Tomorrow War'un oyuncu kadrosunda Parks and Recreation, Guardians of The Galaxy, Passengers, Jurassic World, The Magnificent Seven gibi yapımların yıldızı Chris Pratt'in yanı sıra, Dexter, Louie, Killer Elite, The Handmaid's Tale, Predator gibi yapımlarda karşımıza çıkan Yvonne Strahovski; Isn't It Romantic, Glow, True Story, Ghost Town'dan tanıdığımız Betty Gilpin; Whiplash'teki performansı ile Oscar sahibi olan ve DC'nin Jim Gordon'ı olan J.K. SimmonsSam Richardson, Theo Von, Jasmine Matthews, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel gibi isimler yer alıyor. Filmin yapımcıları arasında ise Chris Pratt'in yanı sıra David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, David S. GoyerJules Daly ve Adam Kolbrenner bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top