Hesabım
    Justin Bieber'ın Seslendirdiği "Cupid" Filminden İlk Görsel!

    Cupid animasyon filminden görsel geldi.

    Dünyaca ünlü müzisyen Justin Bieber'ın başkarakterini seslendirdiği animasyon türündeki Cupid filminden ilk görsel paylaşıldı. Bieber, bu görsele özel olarak sosyal medya hesaplarında yer verdi ve büyük bir ilgiyi üzerine çekti.

    Mitolojide edindiği yerle bildiğimiz ve aşk tanrısı olarak tanınan Cupid, animasyon filmi olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Filmden ilk görsel ise çalkantılı hayatıyla magazin gündeminden yıllardır düşmeyen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Justin Bieber tarafından paylaşıldı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    #cupidmovie

    Justin Bieber (@justinbieber)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Justin Bieber'ın seslendirmesini yaptığı Cupid animasyon filminin yönetmenliğini Peter Candeland üstleniyor. Senaryoda ise Star, Rio 2 gibi animasyonların senaryosunu kaleme alan Carlos Kotkin'in imzası bulunuyor. Animasyon filmi projesi Cupid, Marvel'ın Captain America: The First Avenger, Iron Man, ThorThe Incredible Hulk gibi yapımlarının yapımcılığını üstlenen David Maisel'ın sahibi olduğu 1 yıl önce açılan film şirketi Mythos Studios tarafından geliştiriliyor.

    Cupid, Yunan mitolojisi başta olmak üzere Antik Roma, Avrupa ve Batı Amerika kültüründe karşılığını bulan bir varlık olarak biliniyor. Cupid, kelime anlamı olarak "Arzu Tanrısı"na eş geliyor. Mitolojide Cupid, güzellik tanrıçası Afrodit'in oğludur. Cupid'in oku birini vurduğunda o kişi durdurulamaz arzulara sahip olur. Cupid, mitolojide kendi oku tarafından vurulur ve adeta bu neden işkence çeker. Filmde de Cupid'in Psyche ile olan ilişkisi anlatılacak. Ancak Psyche'ı seslendirecek oyuncu henüz açıklanmadı.

    Cupid'in ne zaman tamamlanıp izleyicilerine sunulacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top