Hesabım
    "A Beautiful Day In The Neighborhood"dan Yeni Fragman!

    Her insanın özel olduğunu Fred Rogers ile öğreniyoruz...

    Fred Rogers'ın yaşam hikayesini beyaz perdeye aktaran "A Beautiful Day In The Neighborhood"dan yeni bir fragman paylaşıldı. Toronto ve Londra Film Festivali gibi önemli yerlerde eleştirmenlerin ve izleyicilerin karşısına çıkan filmin övgülerle dolu fragmanında her insanın değerli olduğunu bir kez daha öğreniyoruz!

    A Diary of A Teenage Girl ve Can You Ever Forgive Me? filmlerinin başarılı yönetmeni Marielle Heller'ın imzasıyla karşımıza çıkan "A Beautiful Day In The Neighborhood", nezaketin şüpheciliğin üstesinden gelmesini Amerika'nın en ünlü isimlerinden biri olan Fred Rogers ile gazeteci Tom Junod'un arkadaşlığı üzerinden anlatıyor. Bezgin bir gazeteci olan Tom Junod, Fred Rogers ile iş yapmaya başlamasının ardından kurduğu arkadaşlık sayesinde empati kurmayı, nezaketi öğrenecektir. Yeni HayatForrest GumpEr Ryan'ı KurtarmakBigMr. BanksTerminal , The Post, Sully gibi filmlerin usta oyuncusu Tom Hanks filmde Fred Rogers'a hayat verirken, The Americans, Burnt, The Edge of Love, The Post gibi yapımlardan tanıdığımız 2 Golden Globe adaylığı bulunan başarılı isim Matthew Rhys, gazeteci olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca filmde Christine LahtiChris CooperSusan Kelechi WatsonEnrico Colantoni gibi isimler yer alıyor.

    Fred Rogers, 1968 yılından itibaren çocuklar için "Mister Rogers Neighborhood" isimli bir televizyon programı sunmuştu. Film, Rogers'ın arkadaşlık anlayışını, çocuk sevgisini hikayesinin odağına alıyor. Bilindiği üzere A Beautiful Day in the Neighborhood filminin yanı sıra Fred Rogers'ı konu edinen bir belgesel de bulunuyor. Birçok prestijli ödülün sahibi olan ve sayısız adaylık alan Won't You Be My Neighbor? belgeseli'nin Oscar adayı olması beklenirken, şaşırtıcı bir şekilde adaylığın sahibi olamamıştı. Şimdi ise A Beautiful Day In The Neighborhood ile birlikte Tom Hanks'in ödül törenlerine dönüş yapması bekleniyor. Usta oyuncu son olarak The Post filmiyle Golden Globe adaylığı almıştı.

    Fred Rogers biyografik filmi A Beautiful Day In The Neighborhood'un ülkemizdeki izleyicileriyle 28 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top