Hesabım
    Sonic Karakterinin Yaratıcısı, Yeni Tasarımdan Memnun Değil!

    Yuji Naka, Sonic The Hedgehog hakkında yorum yaptı.

    Sonic The Hedgehog'dan geçtiğimiz gün bir fragman yayınlandı ve Kirpi Sonic böylece yenilenen tasarımlarıyla yeniden gündeme geldi. Ben Schwartz tarafından seslendirilen karakterin yeni tasarımları bu kez video oyunları ve çizgi filmlerin hayranları tarafından beğenildi. Ancak Sonic karakterinin yaratıcısı Yuji Naka aynı fikirde olmadığını belirtti.

    Japon video oyunu programcısı Yuji Naka, Sonic oyun serisinin yaratısıcı olarak tanınıyor. Naka, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Sonic The Hedgehog filmindeki Sonic tasarımı hakkında konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Tasarım şimdi daha çok eldiven giyen Sonic'e benziyor. Yine de gözleri beklendiği gibi birbirine kavuşmamış. Yardımcı olamam, ama bu konu hakkında garip hissediyorum." Ancak Naka, daha önce yaptığı paylaşımla kimse tarafından beğenilmeyen ilk Sonic tasarımını beğenerek şu ifadeyi kullanmıştı: "Twitter hesaplarındaki eski paylaşımlar silindiğine göre eski tasarım yokmuş gibi hareket edecekler. Eski tasarımların olduğu bir özel DVD versiyonunu görmek istemiştim. Çok kötü."

    Jim Carrey ve James Marsden'ın başrolünde yer aldığı, Sonic The Hedgehog'un fragmanı geçtiğimiz gün paylaşılmıştı. Tasarımları yenilenen Sonic, bu görüntüsüyle video oyunlarındaki ve çizgi filmlerdeki orijinal haline oldukça yakın görünüyordu. Eski tasarımda ise gözleri tamamen birbirinden ayrı, dişleri ve bacak kasları olan bir Sonic karşımıza çıkmış ve büyük tepki almıştı. Yönetmen Jeff Fowler tepkileri dikkate alarak, tasarımları yeniletip vizyon tarihini erteletmişti.

    Sonic The Hedgehog'un konusu ise şöyle: Film, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Kirpi Sonic'in seslendirmesini Ben Schwartz üstleniyor. Filmin yapımcılığını Deadpool filmlerinin yönetmen koltuğunda bulunan Tim Miller üstleniyor. Senaryoyu ise Patrick Casey, Josh Miller, Oren Uziel gibi isimler kaleme aldı.

    Kirpi Sonic, 6 Mart 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top