Hesabım
    Paul Thomas Anderson'ın Yeni Filmi 1970'li Yıllarda Geçecek!

    Phantom Thread'in yönetmeninden yeni film projesi geliyor!

    Birçok dalga Oscar'a aday gösterilen filmleriyle tanınan başarılı yönetmen Paul Thomas Anderson, yeni filmi için hazırlıklara başlamış bulunuyor. Son zamanlarda sinema yerine müzik sektörü için işler yapmayı tercih eden yönetmen, bu kez yeni filmiyle izleyicilerini 1970'li yıllara götürecek gibi görünüyor.

    There Will Be Blood, Boogie Nights, Inherent Vice, Punch Drunk Love, The Master, Magnolia gibi birçok önemli yapımı sinema dünyasına kazandıran Paul Thomas Anderson'ın yeni projesi şekillenmeye başladı. Son yıllarda Radiohead ve Haim gibi müzik gruplarına ve müzisyenlere klip çeken Anderson, yeni filminde 1970'li yılları arkaplana alacak. Film, çocuk aktör olan bir öğrenciyi odağı yapacak. The Hollywood Reporter'ın kaynaklarına göre, oyuncular ile anlaşma yapılma aşamasına geçildi ve Anderson'ın eski filmlerinden birçok ismi bu filmde görme imkanı yakalayacağız.

    Filmden ilk kez California Film Komisyonu aracılığıyla haberimiz olmuştu. Komisyondan bütçe isteyen filmlerin listesi paylaşıldığında aralarında Paul Thomas Anderson imzalı bir yapım da bulunuyordu. Yönetmen, Phantom Thread'i Londra sınırlarında çekmişti; ancak yeni filmiyle Los Angeles'a dönüş yapıyor gibi görünüyor. Henüz adı açıklanmayan filmin çekimlerine ise önümüzdeki Şubat ayı içerisinde başlanacağı belirtiliyor. Prodüksiyonuna henüz geçilmeyen filmin, bir sonraki ödül sezonuna damgasını vurması beklenenler arasında yer alıyor.

    Paul Thomas Anderson, son olarak Anima isimli kısa filmi hayata geçirmişti ve film, Netflix üzerinden izleyici karşısına çıkmıştı. Filmde Radiohead'in yıldız müzisyeni Thom Yorke yer alıyordu. 2017 yılında hayata geçirdiği Phantom Thread filmi En İyi Kostüm Tasarımı Oscar'ının sahibi olmuş ve 5 farklı kategoride daha aday gösterilmişti. En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Sinematografi Oscar'ının sahibi olan There Will Be Blood ise 2008 yılının en önemli filmlerinden biri olarak iz bırakmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top