Hesabım
    Andy Serkis'in "The Batman"deki Alfred Rolü Kesinleşti!

    Alfred Pennyworth'ü canlandıracak isim belli oldu!

    Robert Pattinson'ın başrolünde yer alacağı The Batman'in oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Andy Serkis ile Alfred Pennyworth ile görüşüldüğü ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Serkis'in rolünün kesinleştiği duyuruldu!

    IGN'in haberine göre, şimdilerde Venom 2 üzerindeki çalışmalarını sürdüren Andy Serkis, The Batman'in Alfred'i olacak. Bruce Wayne için küçük yaşlarından itibaren bir baba figürü olan Alfred Pennyworth karakterini Andy Serkis'in canlandıracağını duyuran isim ise başta yönetmen Matt Reeves oldu. Reeves, heyecana neden olan Andy Serkis'li bir gif paylaşımı yaptı. Aynı şekilde Jim Gordon rolünü Jeffrey Wright'ın canlandıracağını da bu şekilde duyurmuştu. Ancak Andy Serkis'in Venom 2'nun çekimlerine yakında başlayacak olması, Alfred rolünün ekranda az görülebileceğinin sinyallerini veriyor gibi görünüyor.

    Bruce Wayne'in en yakın dostu, ailesinin ölümünden sonra onun bakıcısı olan, aynı zamanda çizgi romanlarda ilginç bir geçmişe sahip olan Alfred Pennyworth, Batman'in asıl kimliğini en başından beri bilen tek olarak geçiyor. Karakter daha önce William Austin, Michael GoughMichael Caine ve Jeremy Irons tarafından canlandırılmıştı. The Batman'e Andy Serkis'ten önce bir isim daha katılmıştı. İlk sinema rolünü kapan Jayme Lawson'ın nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı bilinmiyor. Filmde rol alıp almayacağı henüz belli olmayan bir isim de Colin Farrell oluyor. Farrell ile The Penguin rolü için görüşmeler sürdürülüyor.

    The Batman'in oyuncu kadrosunda kesin olarak yer alacak olan ve karakterleri belli olan isimler Batman rolüyle Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright ve Alfred rolüyle Andy Serkis'ten oluşuyor.

    The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top