Hesabım
    Mark Wahlberg, "Uncharted"da Tom Holland'a Eşlik Edecek!

    Uncharted'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi.

    Dünyaca ünlü oyun serisi Uncharted, uzun süredir beyaz perdeye aktarılmaya çalışılıyor. Defalarca yönetmen değişikliğine maruz kalan Uncharted'ın oyuncu kadrosunda da değişiklik yapıldı. Daha önce Bryan Cranston ile adı anılan Sully karakteri için Mark Wahlberg ile anlaşma imzalandı.

    Marvel Sinematik Evreni ve Sony'nin arasının açılmasına neden olan yıldız oyuncu Tom Holland'ın başrolünde yer alacağı oyun serisi uyarlaması Uncharted'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise The Departed, Boogie Nights, TedThe Fighter gibi yapımların başarılı oyuncusu Mark Wahlberg oldu. İki kez Oscar'a aday gösterilen oyuncu, Victor Sullivan karakterine hayat verecek. Uncharted serisi, küçük yaşlardan itibaren farklı bir yaşam süren Nathan Drake'in hikayesini konu ediniyordu. Naughty Dog firmasının en önemli oyun serilerinden biri olan ve ilk oyunu 2007 yılında piyasaya sunulan Uncharted'da Nathan, bir hazine avcısıdır ve her yeni oyunla birlikte dünyanın farklı bölgelerinde yeni maceralara atılır. Victor Sullivan ise Nathan için bir akıl hocası gibidir. Film de, Nathan ile Sully'nin tanışma hikayesini sinemaya aktaracak gibi görünüyor. Oyunlarda ayrıca Nathan'ın ağabeyi Sam Drake'e de zaman zaman yer veriliyordu.Serinin son oyunu ise Chloe ve Nadine'i odağına alan kadın kahramanlı Uncharted: Kayıp Miras olmuştu.

    Mark Wahlberg'in canlandıracağı karakter olan Victor Sullivan, servet avcısı bir iş adamı olarak tanınıyor. Uncharted filmi hayata geçirilme kararı alındığı zaman, David O. Russell yönetmenliğini üstlenecekti ve ilk olarak Nathan Drake karakteri için Wahlberg'e karar verilmişti. Ancak filmin kadrosunda, yönetmeninde ve hikayesinde sürekli olarak değişikliklere gidildi. Orijinal hikaye Art Marcum ve Matt Holloway tarafından kaleme alınmıştı. Filmin senaryosu ise Joe Carnahan ve Rafe Judkins tarafından yazılıyor.

    Uncharted'ın çekimlerine ne zaman başlanacağı açıklanmadı, ancak vizyon tarihi olarak 25 Aralık 2020 tarihi verildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top