Hesabım
    Dwayne Johnson'lı "Black Adam"dan Poster Geldi!

    Black Adam ne zaman vizyona girecek?

    DC çizgi romanlarından uyarlanacak olan Black Adam ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Dwayne Johnson'ın başrolünü üstleneceği Black Adam'dan öncelikle etkileyici bir dijital poster çalışması yayınlandı ve vizyon tarihi açıklandı. Johnson ise filmle ilgili açıklamalarda bulundu.

    Dwayne Johnson bir süredir Warner ve DC bünyesinde hayata geçirilecek olan Black Adam için çalışma yürütüyordu. Shazam'ın ikiz kardeşi olarak bilinen Black Adam'dan bir poster paylaşıldı. Poster, dijital sanatçı olan ve aynı zaman DC çizgi romanlarının sanatçılarından biri olan Bosslogic tarafından tasarlandı. Warner Bros, Black Adam filmi için programında 22 Aralık 2021 tarihini işaretledi. Dwayne Johnson'dan ise şöyle bir açıklama geldi: "Büyümekte olan çoğu çocuk gibi benim de bir süper kahraman olma hayalim vardı. Havalı süper güçlerimin olması, doğru olan şey için savaşmak ve her zaman insanları korumak.. 10 yaşımda Superman ile tanıştığımda benim için her şey değişti. Superman her zaman olmak istediğim kahramandı. Ama birkaç yıl içerisinde Superman'in hiçbir zaman olamayacağım bir kahraman olduğunu farkettim. Ben çok asi ve serseriydim. Otoritelere karşı çok dayanıklıydım. Tüm arızalarıma rağmen iyi bir kalbi olan iyi bir çocuktum. İşleri kendi yöntemlerimle yürütmeyi seviyordum. Şimdi bundan yıllar sonra, çocukluğumla aynı kişi olarak süper kahraman hayallerim gerçek oluyor. DC Evreni'ne dahil olmaktan onur duyuyorum. Black Adam, Superman ile eşit güçlere sahip olabilecek kadar büyü ile kutsanmış. İnsanlar için doğru olan şeyi yapan asi süper kahramanlardan biri. Ama bunu kendi yoluyla yapıyor. Hakikat ve adalet, Black Adam'ın yolu. Kariyerim boyunca diğer oynadığım karakterler gibi değil ve sonuna kadar bu yolculukta beraber ilerleyeceğimiz için minnettarım."

    C.C. Beck ve Otto Binder'ın yaratıcısı olduğu DC çizgi romanlarına göre Black Adam, Shazam'ın şeytani ikizidir. Ancak ilerleyen zamanlarda Black Adam kötü olmayı bir nevi bırakarak, geçmişte işlediği suçları affettirmek amacıyla anti-kahramana dönüşür. Çizgi romanlarda geçenlere göre, Black Adam Antik Mısır dönemlerinde ortaya çıkar. Firavun II. Ramses döneminde Shazam yüksek rahip olur. Shazam kendini geliştirdikçe güçlerini miras olarak bırakması gereken birine ihtiyaç duymaya başlar. Ramses'in oğlu olarak bilinen Teth-Adam da Shazam'ın bu konuda ilgisini çeken ilk isimlerden biri olacaktır. Teth-Adam, Shazam adını söylediği zaman altı Mısır Tanrısı tarafından kutsanacaktır...

    Dwayne Johnson, Black Adam üzerinde 10 yıldır çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca karakterin Shazam filminde görülmesi bekleniyordu. Ancak işler bu şekilde ilerleyemedi. Black Adam, 22 Aralık 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top