Hesabım
    Robert Pattinson, Neden Batman Rolünü Kabul Ettiğini Açıkladı

    Robert Pattinson'dan yeni bir açıklama geldi.

    Yönetmen Matt ReevesThe Batman rolünün başrolü için Robert Pattinson'ı seçerek herkesi şaşırtmıştı. Batman çizgi romanlarının ve eski filmlerinin hayranları, Pattinson'ın bu role uygun olmadığını her fırsatta dile getirmeye devam ediyor. Pattinson ile sıklıkla bu konuda açıklama yapıyor. Şimdi ise oyuncu neden bu rolü kabul ettiğini anlattı.

    Batman rolünü, sinema tarihinde birçok isim canlandırmıştı. Lewis G. Wilson, Robert Lowery, Adam West, Val Kilmer, Michael Keaton, George ClooneyChristian Bale ve Ben Affleck bu isimler arasındaydı. Affleck, rolden ayrılmak istediğini açıklayınca hem DC dünyasında hem de sinemaseverler arasında kargaşa hakim olmuştu. Ardından yeni Batman filmi için yönetmen Matt Reeves ile anlaşıldı ve Reeves, Batman olarak son dönemlerde başarılı bir oyunculuk sergileyen Robert Pattinson'ı seçti. Ancak Pattinson da dahil olmak üzere herkes bu duruma şaşırmıştı. Pattinson bir kez daha bu rolü neden kabul ettiğini Variety'nin Actors on Actors programında, Jennifer Lopez eşliğinde açıkladı ve şu sözleri sarf etti: "Batman ile ilgili üzerinde yoğunlaştım bir şeyler vardı. Sürekli olarak aklıma geliyordu." Lopez, aklına gelen şeyi arayıp aramadığını sordu ve şu cevabı aldı: "Doğrudan aramadım. Ama bununla ilgileniyordum. Ne olduğunu, aklımda neler döndüğünü bilmiyorum, ama 'Bir şekilde bunu yapmak istiyorum' diyordum. İzleyicinin ne istediğini bilmediğim şeyler yapmayı seviyorum ve onlardan 'Evet Batman'i canlandırmak istiyorsun'u çıkarmak istiyordum." Jennifer Lopez ise ona şu sözlerle eşlik etti: "Ben Batman olabilirim, neden olmasın? Bence bir aktör olarak keşfetmesi eğlenceli olur."

    The Batman'in oyuncu kadrosunda kesin olarak yer alacak olan ve karakterleri belli olan isimler Batman rolüyle Robert Pattinson'ın yanı sıra Alfred rolüyle Andy Serkis; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright oluyor. The Batman, 25 Haziran 2021'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top