Hesabım
    Gal Gadot ve Ben Affleck, Zack Snyder'ın "Justice League"ini Destekliyor!

    Gadot ve Affleck'ten Zack Snyder'a destek paylaşımı geldi!

    Wonder Woman filmlerinin yıldız oyuncusu Gal Gadot, Batman'e hayat vermiş olan Ben Affleck ve Cyborg'u canlandıran Ray Fisher ve The Suicide Squad'ın yönetmeni David Ayer'in yeni paylaşımı, DC gündemine oturdu. Gönderisi, Batman, Superman, Aquaman, The Flash, Cyborg gibi kahramanları bir araya getiren Justice League ile ilgili oldu. Gadot, Affleck ve Fisher, Justice League'in Zack Snyder versiyonunun gösterime sunulmasına destek verdi.

    Watchmen, Man of Steel, Sucker Punch300 Spartalı gibi yapımların başarılı yönetmeni Zack Snyder, uzun süredir Justice League filmi için mücadele veriyor. Film için öncelikle Snyder ile anlaşma yapılmış ve çekimlerin büyük kısmı yine Snyder ile gerçekleştirilmişti. Ancak filmin çekimleri sırasında yönetmenin kızının trajik bir şekilde yaşama veda etmesi sonucu, Snyder projeden ayrılmak zorunda kaldı. Bu sırada Warner, Justice League'i değiştirmesi için Josh Whedon ile anlaştı ve bu durumda filmin tüm tonu, senaryosu ve hatta söylenenlere göre bazı kahramanları değiştirildi. Whedon son derece mizahi ve Marvel usulü bir film ortaya çıkarmıştı. Ayrıca Whedon, Warner'ın talimatıyla Snyder'ın çektiği birçok sahneyi filmden çıkarmıştı. Bu durumda filmin tonlaması tamamen değişti ve artık Snyder'dan eser kalmadı. Hayranlar da bu durumu hayal kırıklığı olarak nitelendirdi.

    Bir süre önce Snyder'ın girişimleriyle, sosyal medya üzerinden Warner Bros'a baskı yapılmaya başlanmıştı. Bu baskıya öncelikle Jason Momoa gibi yıldız oyuncular, ardından DC hayranları destek olmuştu. Snyder sık sık filmin kendi versiyonundan görseller, tasarımlar paylaşarak #ReleaseSnyderCut kampanyasını devam ettiriyordu. Şimdi ise buna Gal Gadot, Ben Affleck, Ray Fisher ve David Ayer destek verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top