Hesabım
    Nicolas Cage, The Unbearable Weight Of Massive Talent'ta Kendi Olacak!

    The Unbearable Weight Of Massive Talent, Nicolas Cage'in hikayesini odağına alacak!

    Nicolas Cage'in hayat hilayesini anlatması planlanan The Unbearable Weight Of Massive Talent isimli filmde, Cage ile kendini canlandırması için görüşmeler yapılmaya başlandı. Yönetmen Tom Gormican'ın yazdığı senaryo ile hayata geçirilecek olan film projesi, sinema dünyasının gündemine oturmuş bulunuyor!

    Ghosted dizisinin yaratıcısı olan Tom Gormican ve Workaholics, Scrubs gibi yapımların yapımcılığını üstlenen Kevin Etten'in senaristi olduğu The Unbearable Weight Of Massive Talent için hazırlıklara başlandı. Filmde Nicolas Cage'in 90'lı yıllardaki hali konu edinilecek. Ergenlik çağındaki kızı ile olan ilişkisinin anlatılacağı film, Cage'in durmadan kötü filmlerde rol almasını ve yıldızının nasıl söndüğünü gözler önüne serecek. Cage, ekonomik durumunu düzeltebilmek için Meksikalı bir milyarder iş adamının doğum günü partisine katılacaktır. Ancak adamın aynı zamanda bir uyuşturucu baronu olduğunu ve Meksika başkan adayının kızını kaçırdığını bilmiyordur. Cage, tüm tehlikelere rağmen CIA ile işbirliği yapmak zorundadır.

    Adaptation, Face/Off, Leaving Las VegasLord of War gibi yapımların yıldız oyuncusu Cage'in The Unbearable Weight Of Massive Talent'ta kendini canlandırmayı kabul edip etmeyeceği henüz bilinmiyor. Oyuncu, son olarak A Score To Settle filminde görülmüştü, ancak bu film de aktörün kötü filmleri arasındaki yerini almıştı. Ayrıca Cage, yakın bir dönemde Las Vegas'ta gizlice evlenip 4 gün gibi kısa bir sürede boşanmasıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise H.P. Lovecraft'in eserinden uyarlanan Color Out Of Space filminin vizyona girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top