Hesabım
    7. Koğuştaki Mucize'den Kamera Arkası Görüntüleri Geldi!

    /. Koğuştaki Mucize çekimleri nasıl yapıldı?

    Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı ve gişe rakamlarını haftalar sonra bile hızla artırmaya devam eden "7. Koğuştaki Mucize"den kamera arkası videosu paylaşıldı. Çekimlerin nasıl yapıldığı, hangi koşullarda çalışıldığını gözler önüne seren videoda sıkı bir çalışmaya tanık oluyoruz!

    Lanistar Media ve Motion Content Group'un yapımcılığını üstlendiği 7. Koğuştaki Mucize'den kamera arkası videosu yayınlandı. Kaybedenler Kulübü filmleri, Martıların EfendisiMahmut ile MeryemDevrim Arabaları gibi filmlerin yönetmen koltuğuna oturan Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğuna geçtiği 7. Koğuştaki Mucize'nin konusu ise şöyle: Küçük yaşlarda kızı olan bir babanın zeka yaşı kızı ile aynıdır. Memo'nun bu engeli ise önüne çok büyük bir imtihan çıkaracaktır. Bir kız çocuğunun zeka engelli adamın gözleri önünde boğularak yaşamını yitirmesi sonucunda tüm suç adamın üzerine kalır. Tüm engeline rağmen hapishaneye atılan adam, orada idam cezasına mahkum edilir. Memo'nun ölümüne tanık olduğu çocuğun ise komutanın kızı olduğu ortaya çıkacaktır.

    Gişede son olarak 4.381.369 izleyiciye ulaşan 7. Koğuştaki Mucize'nin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli'nin yanı sıra Nisa Sofiya AksongurCelile Toyonİlker AksumMesut AkustaDeniz BaysalYurdaer OkurSarp AkkayaYıldıray ŞahinlerDeniz CeliloğluGülçin Şahin KültürFerit KayaCankat AydosHayal KöseoğluDoğukan Polat ve Serhan Onat gibi isimler yer alıyor. Güney Kore yapımı Miracle In Cell filminden uyarlanan 7. Koğuştaki Mucize, izleyiciler ve eleştirmenler tarafından orijinalinden daha iyi bulunmuştu. Sinemamızda kendine yer edinmeyi başaran film, 6. haftasında sinemalarda gösterime sunulmaya devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top